__--İnadına Manuel Vites Diyenler Grubu--__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamamen aynı fikirdeyim bir önceki sayfada biraz daha dramatize ederek anlatmıştım bu sıkılma olayını :)

bizde acıdık sana o yüzden manuelci kalmana göz yumduk. bu kadar dramatize etmeyin. aklın yolu otomatikdir.

İnadına manuel!!!!!!!:) iyi akşamlar herkese..

heptronik hoptronik zorttronik pırttronik tiplitronik tipsiztronik toptronik triptrak ariel otomat geçin bunları :D :D

aklın yolu otomatik olabılır ama unutmayalım ki, aşkın başladığı yerde akıl son bulurmuş.. bu yüzden manuel forever :)))

aynı araç Manuel olunca hem son hızı hem de 0-100 km/sa hızlanması zırt-tronikten daha iyi yani manuelle karşılaşırsanız metre saymanıza gerek olacaktır :D:D

115 HP lik motorla birlikte 0.2 sn farka indi hocam dergide testi vardı civicle, 0-100 11.7 sn diyordu ayrıca Sport modda kalkarsam sen bana 115lik Merivanla hayatta yetişemezsin :D

115 HP lik motorla birlikte 0.2 sn farka indi hocam dergide testi vardı civicle, 0-100 11.7 sn diyordu ayrıca Sport modda kalkarsam sen bana 115lik Merivanla hayatta yetişemezsin :D

Ergun abim ben aynı araçların aynı modellerin sadece Otomatik-Manuel karşılaştırmasını yaptım otomatik olan manueli son hızda da kalkışta da geçemez dedim yanlış mı dedim yani benim 115'lik merivamla ilgisi yok bu karşılaştırmanın :D :D

Ergun abim ben aynı araçların aynı modellerin sadece Otomatik-Manuel karşılaştırmasını yaptım otomatik olan manueli son hızda da kalkışta da geçemez dedim yanlış mı dedim yani benim 115'lik merivamla ilgisi yok bu karşılaştırmanın :D :D

Alınmıyorsun değilmi takılıyorum,otomatik vites araçlardaki perf. kaybı vites değiştirme zamanı ve vites oranı ile alakalı,otomatik vitesin sport modda yaptığı vites değişimlerini manuel vitesle yapman imkansız gibi birşey zaten Ralli yapmıyoruz ama normal modda salise farkı ile manuel önde, sport modda kafa kafayalar,son hızı daha denemedim denersem karşılaştırırız.

Saygılar.

alayınızı yerim yarışda, manuel filan dinlemem.

yukardaki resmimi gören varmı. o resmin birde directors cut versiyonu var ama, +18 (kötü örnek olacak davranışlara giriyor) diye yayınlamıcam. siz önce araba sürmeyi öğrenin manuelde. sonra otomatikçi yapacaz sizi.

uff ya bu şaka ağır olmadı dimi.

Arabaya o kadar para veriyorum,keyfini çıkaralım biraz..

O kadar para vericem,araba istediği zaman vites değiştirecek yok öyle bi Dünya.. :)

Geri