__--İnadına Manuel Vites Diyenler Grubu--__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ne kızıcam, sölerim babana o gereğini yapar. şaka bi yana senin yaşlarında bende aynı hislerdeydim. ama zamanla bazı şeyler değişiyor. sence baban malibudan sonra astra alırmıydı, yada ben amerikandan inermiydim. o zamanlar için cevap asla. ama zaman herşeyi değiştiriyor.
sen şimdi yaşının gereğini yap ama kimseyi üzmeyecek şekilde.
abicim sonuna kadar haklısın..belii yaşlarda tamamen heves.bende sizlerin yaşında olsam kesın otomatık derım:)

Her zaman her türlü manuel vites.En basiti kritik durumlarda yarım debriyaj, vites küçültme devirlendirme v.s. kontrol bizde.Ayrıca otomatik vitesli araba bana bilgisayar oyunu gibi geliyor :)

hele bide 5 den 4 e sallayınca çoşuyor melet :)

hem daha fazla para verecem hemde arabaya bitane eksik pedal koyacaklar yok yaaa yermiyim ben :D ben bilgisayar oyunlarında bile oyunu yükler yüklemez vitesi manuel yapıyorum hatta varsa debriyaj özelliğini bile açıyorum :D

hem daha fazla para verecem hemde arabaya bitane eksik pedal koyacaklar yok yaaa yermiyim ben :D ben bilgisayar oyunlarında bile oyunu yükler yüklemez vitesi manuel yapıyorum hatta varsa debriyaj özelliğini bile açıyorum :D
aynen ;) eksik birşeyler istemem aracımda :D

otomatik işi yaşlı ve bayanlara göre... ben babamdan öyle duydum, öyle bildim:)

yaşasın ileri sürüş teknikleri yerine agresif sürüş teknikleri :):)

:) Otomatik vites yaşlı işi diyenlere, bayan işi diyenlere, araba kendi gidiyor benim kontrolümde olmuyor diyenlere, yok 3'den 2'ye atamazsınız diyenlere çok gülüyorum... :) :)

Bu iddiaları ortaya atanların da % 80'i hayatlarında otomatik vitesli araç kullanmayıp, kulaktan duyma bilgilerle fikir sahibi olmuş kişiler...E dolayısı ile ön yargılısınız..!

Sizin manuel ile yaptığınız hatta yapmaya çalışıpta yapamadığınız çoğu işlemi biz otomatik vitesle yapıyoruz, üzerine de kahvemizi içip, manzara seyrediyoruz... :) Size Sol baldır, Sol tendon, Sağ Kol ve Sağ bilek antrenmanlarında başarılar ve kolaylıklar dileriz...:)

teşekkur ederiz :)

Geri