__--İnadına Manuel Vites Diyenler Grubu--__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Otomotikte spor moda geçirince de vites geçişleri manueldeki gibi zevk veriyor. Tabi yakıt konusunda sorununuz yoksa.

Dikkat ederseniz Tunerrus nickli arkadaş haricinde kimse İstanbullu değil. :D istanbul da yoruyor tabi. siz şanlıurfada 15 km lık yolu kaç kere 2 saatte gittiniz. o zaman yoruyor işte. bende de biri otomatik digeri duz. hangisi işime geliyorsa o gun onu alıyorum. düz ün tadı ayrı ama otomatik istanbulda şart...

doğrudur ben sizin tecrübelerinize her zaman saygı duyuyorum. araç kullandığım en büyük şehirler adana-konya-antep-urfa-kayseri, haliyle buralardaki trafiğin İstanbulla kıyaslanması mümkün değil.

düzün zevki bi başka ya. hayatımda hiç otomatik araba kullanmadım ama o nasıldır bilemiyorum :D

Trafikte otomatik vitesin avantajı gerçekten güzel debriyajla filan uğraşmıyorsun, bas gaza gitsin. Ama uzun yolda manueli tek geçerim araba kullandığımı hissediyorum gerçekten. Mercedesi ilk aldığımız zaman kamyoncu bi tanıdığım otomatik araba tembel işi demiştide baya zoruma gitmişti.:D

sonuna kadar manuel
4500 devirde vites değiştiren oldumu siz otomatikçiler; araç 90'la gidiyor bir bakıyon 5 vitese geçmiş araç :) :)

İstanbul'da dahil , türkiyenin birçok yerinde araç kullandım...
Ağır vasıta araçların otomatiğini'de kullandım...belki rahatlık olabilir ama ...!

Ben kullandığım aracı hissetmek isterim arkadaşlar...aracımın devrini , devrine göre vites değişimini , yerini , zamanını....benim kontrolümde seçmek isterim...

Kullandığınız ile göre tercih edilebilir...ama uzun vadede ototmatik aracı seçmem...üç aracım olsa bir tanesi belkiii...:D:D:)

araba beni değil ben arabayı yönlendiririm ne kadar trafik olursa olsun farketmez her zaman manuel vites ;) istanbul trafiğnde bile ayağımı gazdan çektiğimde yavaşlamayan arabayı ben neyleyim :)

Geri