__--İnadına Manuel Vites Diyenler Grubu--__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tekonolojiye ayak uydurun artık..! Manuel neymiş ?! :D :D

Grubun adını da değiştirin...Trafikte sol bacağı Roberto Carlos gibi kas yapanlar grubu koyun.. :D :D

kas yapsak gene faydaası olur

adamın k.ının sol lobu uyuşuyo, ödem oluşuyo :) arabadan inerken de önce sol bacak dışarı atıldığından inerken dede gibi 2 büklüm oluyo insan :D

düzün zevki bi başka ya. hayatımda hiç otomatik araba kullanmadım ama o nasıldır bilemiyorum :D
bi kullansan düz amelelikmiş dersin :)
benimki de düz ama otom. olsa bayram ederim

hayatımda sözümü geçirebildiğim çok az şey var bunlardan biride manuel vitesim. eğer onada sözümü geciremiceksem öliyim ben.. egomu tatmin ediyorm ben onla.

hayatımda sözümü geçirebildiğim çok az şey var bunlardan biride manuel vitesim. eğer onada sözümü geciremiceksem öliyim ben.. egomu tatmin ediyorm ben onla.
:kop::kop::kop::kop::kop::kop:
bu mudur ? budur :D:D:D

ya siz hiç 3 ten 2 ye atabıldınızmı biz hergün atıyoruz :D

aragazı vermeden bu işin tadı nasıl çıkıyor bilen var mı?
ba ba baba baauuvv

Abi bugüne kadar hiç otomatik vites aracım olmadı, büyük konuşmıyım ama bundan sonra da olmaz ! Yaşasın manuel vites !

ehliyetimi aldığım zaman ilk otomobilim 98 astra cd otom. vitesi almıştık,gerçekten trafikte büyük rahatlık otom. vites,daha sonra bertoneyi alıp düz vitese geçtim ,düz vitesin kullanımı daha keyifli,2si arasında tercihim düz vites olurdu ama imkan olsa dsgli bir otomobil alırım ,hem düz vites gibi keyifli hem de debriyaj pedalı yok:-)

otomatik viteste neymiş manuel in yanında otomatik arabada zevk yok bunu anlayın artık :)

istanbul trafiğinde sürekli minübsçü gibi vitesle uğraşsakta:)seviyoruz sonuna kadar manuel...

Geri