99 vectra b gt vs 99 nissan prmr.gt

sağlam bi gsi vti yi bitirir , b kasa gt kendi aracım nasıl gittiğini biliyorum ama, sfi bi gsi çok korkunç bir makina ..neyse bunlar ankarada bizim deneyip gördüklerimizdi..vti ye gelirsek araçla 2-3 kişi bir yokuş çıkın bakalım hatta derecesi çokda dik olmasına gerek yok (eğimin yani) kesiliyor kalıyor,vectra soluksuz çıkıyor bu tip iniş çıkışlarda? burda bizim batıkentte (Ankarada) bir gsi var sfi olması lazımki fazla uzuyo,onla bir vti yi düşünemiyorum.

yanılıyorsunuz. vti asıl size eğimde gösterir gücünü. siz si yada es modeli ile karşılaşmış olmayın :) adam vti yazmıştır arkasına :D vti'ler gsi'lere basıyo b kasa gt'yemi geçilecek. ama tabi dediğim gibi ÇAKMA VTI değilse :rolleyes:

bi vti iyi kullan yoğukşalrda nasıl tıkandığını göreceksin ..düz bir yolda yürüyo araç haklısın ama deneme şansın olursa bi dene gör derim..

sağlam bi gsi vti yi bitirir , b kasa gt kendi aracım nasıl gittiğini biliyorum ama, sfi bi gsi çok korkunç bir makina ..neyse bunlar ankarada bizim deneyip gördüklerimizdi..vti ye gelirsek araçla 2-3 kişi bir yokuş çıkın bakalım hatta derecesi çokda dik olmasına gerek yok (eğimin yani) kesiliyor kalıyor,vectra soluksuz çıkıyor bu tip iniş çıkışlarda? burda bizim batıkentte (Ankarada) bir gsi var sfi olması lazımki fazla uzuyo,onla bir vti yi düşünemiyorum.

üstad 06 VGT plakalı GT seninmi yoksa? batıkentte 2-3 tane görüyorum bu ara bi b kasa GT furyası sardı bizim buraları :D

deneme yapacağınızda izlemeye gelirim yerini söylerseniz..

selam VGT tuğrulun araç hocam genelde yan yana oluyoruz parkın orda veya cumhuriyet fırının önünde benim plaka 34 E 9617 yarın değişiyor 06 GT 865 aldım onu takıcam.görürsen uğra ismim onur batıkente 3 tane var B gt zaten :) biz 16 yıldır burdayız harbiş 5 ve tez büro iş 17 sitesi..

benim aracın arkasında kırmızı irmscher yazar zati..

Son düzenleme:
neyse hayırlısı olsun diyelim artık sizin olay için. bu arada stock bir vti'nin 100km hızı 8 sn'nin altında gördüğünü düşünürsek sizin bu 1-2 snlik farkı kapatmanız anca 160km-170km hızdan sonra olur gibime geliyor ;) dediğm gibi neyseeee. vakit bulursam izlemeye gelmek isterim.

tabi tabi kalkışda honda alıp gider zaten benim düşüncemde aynı zaten. yüksek süratlerde yakalayıp arayı açıyor gt sonrada vti yetişemiyor...arkadaşlar akşam sohbetlerinde biz cumhuriyet fırınında çay içeriz genelde...akşam 8 gibi falan ki opel garajda orda olur hakanlar serdarlar falan ..gelirseniz görüşürüz..geçen yaz çok canlıydı yani calibra show vardı orda..mavi bir corsa varki 4 kapı ama ne gidiyo makina...onu bide calibrayla kaldırmışlardı , oo çok hoş gitti 2 side mavi corsa tek ya

tabi tabi kalkışda honda alıp gider zaten benim düşüncemde aynı zaten. yüksek süratlerde yakalayıp arayı açıyor gt sonrada vti yetişemiyor...arkadaşlar akşam sohbetlerinde biz cumhuriyet fırınında çay içeriz genelde...akşam 8 gibi falan ki opel garajda orda olur hakanlar serdarlar falan ..gelirseniz görüşürüz..geçen yaz çok canlıydı yani calibra show vardı orda..mavi bir corsa varki 4 kapı ama ne gidiyo makina...onu bide calibrayla kaldırmışlardı , oo çok hoş gitti 2 side mavi corsa tek ya

mavi calibra hakanın sfi ı mı? :D

mavi araç aslanın arabası şimdi daha bi deli.. ben sürekli tez büronun çevresindeyim eğer görürsem durdurrum sizi :)

yok yok hakanın astarsı var gsi,beyaz 2 tane calibra var biri deli zaten normal değil 320 beygir fln olması lazım ,nazar değmesin serdarın diğer beyaz calibra o 150-160 hp galiba sertanın sertan abinin daha doğrusu BA plakalı var birtane onuda görüyorum devalı ama onun sahibini bilmiyorum vgt plakalı gt ise tuğrulun gt plakalı gt ise benim...

şiiir gibi oldu ewaueuawue

o mavi corsada neler var öle ya sağlam gidiyo :)

Onu bunu bilmem...Sürücü iyi oldumu.:o:o...Herşeyi alır...Bak Ferrari schumacher..:rolleyes::rolleyes:.veya atlarda..selim karataş..:eek::eek:.Sütçü beygirine fark attırıyor adam...:kop::kop::kop:.

Geri