99 vectra b gt vs 99 nissan prmr.gt

o mavi corsada neler var öle ya sağlam gidiyo :)

corsa 1.4 yaw :D

BA plaka okan abinin yeryüzündeki en iyi calibra master'ı :rolleyes:

sen dün bizim ordan geçtinmi ibrahim camdan kafanı dışarı çıkararak bi beyaz cdx dolaşıyodu bakarak g eçti dediler ama :) senmiydin abi o ?

mavi calibra hakanın sfi ı mı? :D

mavi araç aslanın arabası şimdi daha bi deli.. ben sürekli tez büronun çevresindeyim eğer görürsem durdurrum sizi :)

hangi mavi 4 kapı corsa yaa gidiyomuki o arac:D:D:D
gelsinde istanbula giden corsa görsün mavi değil lacivert:D:D:D

sen dün bizim ordan geçtinmi ibrahim camdan kafanı dışarı çıkararak bi beyaz cdx dolaşıyodu bakarak g eçti dediler ama :) senmiydin abi o ?

yok yaw ben değildim o :D haftasonu bulurum ben sizi ;)

araç gri :D

siz yanlış corsadan bahsediyonuz arkadaşlar cumhuriyet fırının önünde gelen bi mavi corsa 4 kapı gsi falan değil 4 kapı yani ama çok sağlam uzuyo burdan birinin arabasıda hangisi tam bilmiyorum opel garajın arabası olması lazım hakanların yanında görmüştüm..hatta bi calibrayla kaldırdık onu ..ciddi ciddi..

batıkentte , 1 adet honda aranıyor arkadaşlar vti 160 lık olsun :) bi arşive video yapmak lazım şu honda vs gt polemiğinide bitirelim artık ..dün gördüm gerçi mesada 1 tane japon ladası

arkasada var passat 1.8t ne uzun yolda nede kısa mesafede vectra gt gecemio nıssan da belki bi ihimal kalkısta seri olabir ama gt gene gt vectra olunca........

Son düzenleme:
vectra b gt yi ne passat 1.8 t nede nissan vectra gt ikisinide her türlü alır

bende diyorum da..

Geri