98 classic astracılar ve diğer opeliciler yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CHa.AY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki ergin abi önereceğiniz bi araba varmı 10.000 ytl civarı?

Güncel? Bi yardım?

link çalısmıyor

sahsen f kasayı düşünmem çünkü lacivert astra ile arasında 1000 ytl fark var lacivert g kasa iyi bir pazarlıkla 12000 alınabılınır.eger sınırlarınızı fazla yormayacaksa ve arac temızse beyazı tercıh ederdım.civicin yenı kasaları guzelde bu kasaları pek hosuma gitmiyo oyuzden civic almazdım

zaten hocam internet fiyatları birazda yüksek dersek 12 ye alınır gibi geliyor dışardan bulupta. mantıklı bakıldığındada astra gibi duruyor özelliklere göre ve yaşa göre ve son sorum size sizin astranız bi depo ile ne kadar gidiyor diğer bi tabirle ne kadar yakıyor. ayrıca sıralı lpg işi nasıl olur?

benım arac biraz fazla yakıyordu galiba 290 ykr civarı. atiker sıral sistem lpg taktırdım 1 hafta boyunca arıza lambasını yaktı ama şimdi hiç bir problemı kalmadı allha şükür çekiştede ancak rampada ve arkada birileri olursa anlıyosun.32 lt tank koydurduk full depo ile 320 km yaptım bi 15 km daha yapar heralde kırmızıda şuan :).

peki sizin arabayı gördüm 18 000 ytl istemişssiniz adam internette 13 istiyor bu 1 yıl +otomatik farkımıdır? anlamış değilim çok büyük bir fark

Son düzenleme:
ne diyorsunuz hangi araba tercih verirsniz?

benım aracımmı internette satılık :confused: tabiki hb ve sedan arasında nerden baksanız 1000 - 1500 ytl fark oluyo (kişiye bağlı) vites tipide acayıp fark edıyo düz vites tercih etmnızı onerırım arac kullandıgını anlıyo insan.

yani yaşı,modeli (cd elegance gl comfort)olması, düz vites ve sedan olması aracın fiyatını arttırıyor.

Geri