98 astra beyaz duman problemi..

hknnn

Kayıtlı Kullanıcı
55-Samsun
Katılım
8 Şub 2010
Mesajlar
656
Tepki puanı
0
Puanları
16
Yaş
39
Siteyi ziyaret et
İlk resim fanın açtığı derecedir. Arabam genellikle şehir içi ya da rampalı zorlu kullanımlarda (bol rampa+ yük+ yayla veya köy yolları vb.) ve özellikle yazın ya da hava sıcaksa diyelim bu dereceye kadar dayanır. Sonra fan açar ve yavaş yavaş düşer. İkinci resim hafif düşerken son resim de fan sustuğu an.
Not: Kaç farklı opel servisine gösterdiysem bunlar böyle dediler. Hatta o kadar alışmışlar ki bakma bile bakmayanlar vardı. İlk aldığım gün gösterdiğim servis de buna dahil. 7 senedir kullanıyorum böyle çok şükür conta yakma vb. görmedim. Hatta full bagaj ve ben dahil 5 kişi ile Uzungöl+ Uzungöl sonrası 30 km yaylaya çıktım temmuz sıcağında.
 

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,511
Tepki puanı
239
Puanları
63
Siteyi ziyaret et
Vectra B, Vectra A, Astra F model üç aracım oldu, üçünde de fan resimdeki değere ulaşınca devreye giriyor.
Burada önemli olan;
1- Hararet ibresinin hızlı bir şekilde yükselmemesi 2- Uzun yolda bu değerlere ulaşmaması 3- Fanın zamanında devreye girmesidir
 

hknnn

Kayıtlı Kullanıcı
55-Samsun
Katılım
8 Şub 2010
Mesajlar
656
Tepki puanı
0
Puanları
16
Yaş
39
Siteyi ziyaret et
Savaş abi, önemli olarak belirttiğin maddelerin hepsi benim araçta da mevcut. Aslında bu değerlere ben 7 senede artık alıştım. Ama yine de yazın çok sıcakta korkuyorum bazen. Rahat rahat gözüm ibreye takılı kalmadan kullanayım diyorum. Ama böyleyse de yapacak bir şey yok, kullanmaya devam diyorum, napayım :)
Yaylada kullanırken yazın destek amaçlı camları açıp, kaloriferi 3. devrede sıcak üfletiyorum. Bu da birkaç derece daha düşük seyrettiriyor dereceyi.
 
Üst