merhaba arkadaşlar arabamı yeni aldım daha 2 gün oldu ama bilgisizlik mi yoksa aracın yeni oluşundan olan cahillik mi bilemedim aracımda sorun meydana geldi ve şuan nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum... geçen gün aracı almaya gittik araca baktık aracın çalışmasında filan problem yok güzel çalışıyor gidişi fena değil araç benzinli lpg takılmamış 160bin kmde kasası diri döşemeleri temiz fiyatta anlaştık ve satın aldık sadece orda hararet 100 civarında geziyordu aldığımız kişiye sorduk bu araçların bu şekil olduğunu söyledi ve opeli olan bi arkadaşımıda aradım onunkininde bu şekil oldugunu öğrenince gönlüm rahat bi şekilde 300 kilometre uzaktaki evime doğru yola koyuldum daha önceki aracım 99 1,3 accent oldugu için bu arac bana çok seri geldi ama yaşadığım yere gelince yoldayken ışıklarda aracın hararetinin kırmızaya kadar geldiğini farkettim sonra uzun yolda düşüyordu önemsemedim ertesi gün 30 kilometrelik kısa bir yolculuk yaptım durdum durduğumda aracın eksozundan beyaz duman çıkmaya başladığını gördüm ustama gittim hararet yapmaya başladığını ve elekrikçiye gidip gösermemi söyledi o şekil yaptım ve 101-110 derecede çalışan müşürün bozulduğunu söyledi değiştirdik yalnız orda test sırasında aracın harareti 100 e gelince artık eksozdan su atmaya ve duman yoğunlaşıp arac hafif teklemeye başladığını farkettik ama araçta ne yağına su karıştı nede suyu azalıp köpürdü o yüzden kararsızım acaba araçta ne olabilir ?