97 vectra 97 omega

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rahimavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rahimavci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar fiyat olarak aynı nerdeyse aralarındaki donanım farkı nedir acaba diye soracaktım ben siz hangisini niye tercih edersiniz cevap verebilirmisiniz acaba ?

arkadaşım birisi abi diğeri kardeş

birisi makam aracı kıvamında bir araç hatta kıvamında bile değil makam aracı pek çok yerde kurumda konsolosluklarda hayla makam aracı olarak kullanılıyor diğeri ise orta üst sınıfa hitap eden bir araba..

birisi yönetici arabası desek diğeri patron arabası..

daha çok benzetme yapılabilir.. biri üst segment biri onun bir altı..

arkadaşım birisi abi diğeri kardeş

birisi makam aracı kıvamında bir araç hatta kıvamında bile değil makam aracı pek çok yerde kurumda konsolosluklarda hayla makam aracı olarak kullanılıyor diğeri ise orta üst sınıfa hitap eden bir araba..

birisi yönetici arabası desek diğeri patron arabası..

daha çok benzetme yapılabilir.. biri üst segment biri onun bir altı..

kesinlikle omega yı tavsiye edersiniz o zaman

peki herhangi bi eksisi varmı vectraya karşı motor filan 2.5 olunca yakıt filan baş agrıtırmı

onu en güzel bir omega kullanıcısından öğrenmelisin bu yazıyı okuyan bir omega kullanıcısı olur cevaplar..

aracların durumları önemli ama.

omega temizse neden olmasın çok güzel arac

teşekkür ediyorum bilgiler için bide omega kullanıcıları gelip birşey deseydi süper olacaktı

ne diyim şimdi bilemedim:D

Son düzenleme:
Yakıtı 2.5 v6 oldugundan fazla gelebilir ama araba çok keyifli bir arabadır. Vectra'nın yanında eğer temizse tabii ki omega denir. Parçaların çoğu (motor) vectra 2.5 cdx ile aynı. Çok sorun olacagını sanmıyorum. Ancak diğer parçalar vectra kadar bulunmayabilir, o kısmını omega'sı olanlar daha iyi bilir.

Sonuç olarak eğer temiz bir omega bulduysan hiç düşünme al derim.

Bende Konyadan Vectram Var arkadaşın omegası var vectra dah seri daha az yakar bence gençsen vectra al

Temiz bir omega hiçte fana olmaz ama vectrada pişman edicek bir araç değildir.

Geri