97 model opel vectra gl stop ediyor

datateknik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracımda sıralı sistem var.arabam herzaman yapmamakla beraber bazen düsük hızda giderken stop ediyor.daha sonra bir iki gün yapmıyor. sonra yine yapıyor,rolanti 9 la 10 arsında neden yapıyo olabilir..

benzinde de yapıyormu gazdamı yapıyor test ettinmi

gazda yapıyor.arabayı calıstırıyorum belli bi süre sonra gaza geciyor,yolda giderken bide bakmısım stop etmis.

ya aynı sorun bende de oldu geçen hafta istanbula gittim burdayken hiç bi sorun yoktu ama orada lpg de iken 2 günde 3 defa stop etti öylede kötü yerlerde kalıyoki sormayın.. Ben Motorcuya götürdüm istanbulda motorda hiç bi problem yok lpg sıralı olmayınca düzen tutmuyo bu araçlar dedi ama seni lpg sıralı sistem sende de aynı sorun varsa farklı bi kaynağı var o zaman arızanın ustlat ne olur bu konuda aydınlatın bizi....

batkır hoca birçok sebebi olabilir lpg beyninde problem olabilir kelebek boğazı olabilir lpgyi montaj yaptırdığın yere götür baksınlar

sorun kelebek boğazı kardeşim hava filitresi borusunu sök kelebek boğazına den broven kelebek boğazı ve karbüratör temizleyiciyi 20 cm den sık temizlesin zaten buharlaşıo sorun olmaz ondan sonra arabayı çalıştır bak bidaha yapıomu kelebek kısmının arka tarafı çok kurumdur dikkat et

merhabalar buraya yazıyorum cunku bende benzindede stop ediyor gazdada bazen ısıklarda durdugumuzda bazen yavas yavas giderken oncesinde bicok kez krank egzantrik devir sensoru degisti oncedende hep o hata veriyordu en sonunda orjinal servisten aldm hata yok ama stop etmeler basladı elektrik aksamından supheleniyorum olabilir mi bi usta ii değil demişti elektrik aksamı için

Merhaba arkadaşlar bende de aynı sorun oluştu dün akşam, arabayı çalıştırıyorum kendiliğinden istop ediyor araba. bende anlamadım araba titriyor istop ediyor bu gün arabayı servise götüreyim dedim baktım araba istop etmedi yinede servise götürdüm bana dediler lpgciye götür bir baktır dedi birde gaz aldığın yeri ve benzin aldığın yeri değiştir dedi arabada atiker sıralı sistem lpg var lpg daha yeni takılmış arabaya sizce başka ne sebebi olabilir.... teşekkürler

birinci şüpheli egr ikinci şüpheli boğaz kelebeği üçüncüsü rölanti sensörü. Bir ihtimal daha var oda rölantide gaz ayarı bozuk

walla arkadaşlar bnde benzer bi sorun yaşadım geçenlerde..benm araç 97 vectra 1.6 motor soğukken normal çalışan araç motor 90 dereceye geldi mi önce tekliyo sonra stop ediyodu we soğuyana kadar da dewam ediyodu bunlar.ben servise gittiğimde aracı cihaza bağladık 8 tane problem werdi,ısı sensöründendir dedik değiştirdik olmadı,egr dedik değiştirdik olmadı.baktık olacak gibi değil ustama bıraktım o da sağolsun cihazda arıza gösteren bütün parçaları değiştirip denemiş ama olmamış en sonunda elektrik tesisatını elden geçirmeye karar werip başlamış bütün kabloları falan kontrol etmeye..o ara bumuş sorunu araç buji kablolarının giriş yaptığı yerdeki donanımı patladığı için öyle yapmış.o parçaya kimisi katalitik konvertör kimisi de bobin diyo adını bnde net bilmiyorm ama sorun ondanmış...
bu arada o parçanın adını bilen bana da söylese ii olur...

Geri