96 vectra...stop ederse vurdurulurmu

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yolda 100km vs
ile gidiyorsunuz araba stop etti vitese tıp vurdurarak çalıstırılmı ???

doğanslx te yapıyordum..vectra 96cd aldım.. avrupa arabaya yeni bindik anlayısınıza sıgınarak soruyorum...

yapılır ama işin ehli yaparsa daha iyi olur. motor soguksa çalışma sıcaklıgında değilse yapılmaz.

serviste vurdurma yapma beynine zarar verirsin demişlerdi...
bi arkadaş vurdurup servise gitmiş ecu ya bağlayınca vurdurma yapmışsınız siz demiş. usta

giderken stop etceğini ne biliyosun ki ben daha hiç yaşamadım öyle bişey

Çeşitli sebeplerden yolda giderken stop edebiliyor.
Benim geçen yıl içinde 3-4 defa başıma geldi mecburen vurdurarak çalıştırdım, şimdilik sorun yok nazarım değmezse.

kitapçığından hatırladığım kadarıyla bu araçları vurdurarak kesinlikle çalıştırmayın diyordu. beyne zarar veriyormuş. bilginize...

Benim eski vectra-b ile başıma gelmişti,debimetre arızasından dolayıydı sanırım.Bornova'dan Ankara yönüne giderken Ege üni.alt geçidine girmek üzereyken yaklaşık 90 km hızda stop etti.Vurdurarak değil,kontak ile çalıştırmıştım ama çok tehlikeli bir durum bence serviste hemen baktırın göze alınabilecek bir risk değil.

eskiden astra g vardı birkaç kez vurdurup çalıştırmıştım sorun olmadı, ama tavsiye edilmiyor

tesekkürler bende 70km hızla giderken stop etti saga cekip zar zor durdum....2 defa basıma geldi servise gittim bilg
sayarda baktılar bir sey cıkmadı...herkese tesekkürler

5 vitesle olabilir tabi yinede zararlı stop ediyorsa sorun vardır baktırsan daha iyi olur

Geri