95 vectra gec calismasi

Yener usta ben simdi benzin pompasi,enjektorlere bakitsam sonuc alabilirmiyim,birde benzin deposunda bir alet oluyormus benzin pompasina benzini yollayan onun basinci dusuk olabilir dediler,aklim karisti valla,arabayi cok oynatmak istemiyorum o yuzden muallakta kaliyorum,sizlerinde kafasini sisiriyom kusura bakmayin artk

Yener usta ben simdi benzin pompasi,enjektorlere bakitsam sonuc alabilirmiyim,birde benzin deposunda bir alet oluyormus benzin pompasina benzini yollayan onun basinci dusuk olabilir dediler,aklim karisti valla,arabayi cok oynatmak istemiyorum o yuzden muallakta kaliyorum,sizlerinde kafasini sisiriyom kusura bakmayin artk

baktırmak lazım. sorunun neyden kaynaklı olduğunu bakıp bulacaklar. benzin basıncını ölçsünler... 2 dakikalık iş zor bişeyde değil. basınçta sorun yoksa elektronik parçaları bilgisayara bağlayıp kontrol etsinler... kurcalancak bi durum yok bu dediklerimde.
ısı müşürünede baksınlar bilgisayara bağladıklarında..

Tskler verdigin bilgilere.ama bie sıkıntım arabayi nerde baglatabilirim bilgisayara.servistemi,elektrikcidemi,,isparta kucuk yer oldugu icin cok fazla alternatifim yok .antalya da varmidir

Tskler verdigin bilgilere.ama bie sıkıntım arabayi nerde baglatabilirim bilgisayara.servistemi,elektrikcidemi,,isparta kucuk yer oldugu icin cok fazla alternatifim yok .antalya da varmidir

özel opel servislerinde varsa yada yetkili servise sormak lazım. en olmadı bosch car servis

Bosch car servis yok diye biliyorum,ozel servise sormadim ama gidip soracagim. Tskl edrim

Bugun bir arkadasla karsilastim onunda gec calisma sorunu varmis onun arac rover .tup beninden demisler sorununa.benm aracta tupun beyni tartarin,tup atiker o yuzden gec calisma yapabilirmi,

Bugun bir arkadasla karsilastim onunda gec calisma sorunu varmis onun arac rover .tup beninden demisler sorununa.benm aracta tupun beyni tartarin,tup atiker o yuzden gec calisma yapabilirmi,

Bende de A kasa bir Vectra var, aracım LPG'siz ama geç çalışma sıkıntısı benim aracımda da var (marşa basarken gaz verirsem anında çalışıyor). Ben rölanti motorundan şüpheleniyorum, kaliteli bir rölanti motoru bulursam değiştireceğim.

"ilk calistirmada 8-10 saniyede calisiyor.motor isindiktan sonra stop edip tekrar calistirdigim zaman hemen calisiyor."

Demek ki araç uzun süre park halinde beklediğinde benzin geri kaçıyor, marşa basıldığında benzin enjektörlere ulaşana kadar da 8-10 saniye geçiyor.

Smihci abi,dedigine gore benzin pompasindami sorun ,nereye baktirayim,

Sorun benzin pompasında da olabilir kaçak yapan benzin hortumunda da olabilir, araçta benzin kokusu, benzin kaçağı var mı, kaçak yoksa pompa üzerine yoğunlaşmakta fayda var.

Abi bazen benzin kokusu,bazen tup kokusu geliyor ilk calistirmada sonra kesiliyor kokular,gittigim usta komproser zayif arabanin o yuzden dedi,bende araci usta usta dolastirmak istemedigimden bisey yaptirmadim,ustaya inanmak zorunda kaldim,dedigi senin aracin yari kisa dogru motor yenileiz dedi.hatta 2,5 milyar ayarla dedi.bende simdilik bineyim bozulursa bakariz dedim.gec calismasi aracin komprosoru ile baglantili olurmu.birde benzin pompasi fiyati kac liradir.usta 130 tl dedi,normalmi yoksa beni dudukleyecekmi,aracimi seviyorum o yuzden fazla kurcalatmak ustemiyorum,

Geri