95 vectra gec calismasi

Gittigim usta hic bir cihaza sokmadan aracim kompresoru zayif gec calismasi o yuzden dedi usta motorun yari kisa dogru rektefiye ederiz diyor.gec calisma kompresor yuzunden olurmu.
Kompresor ne ise yarar bilgisi olan varmi.

bilgisi olan yok galıba

Gittigim usta hic bir cihaza sokmadan aracim kompresoru zayif gec calismasi o yuzden dedi usta motorun yari kisa dogru rektefiye ederiz diyor.gec calisma kompresor yuzunden olurmu.
Kompresor ne ise yarar bilgisi olan varmi.

olur olmasınada yağ yakıyormu aracınız? yani 1000 km de 1 litreden fazla yakıyorsa haklı olabilir...

Yagi degistirdim 1900 km sehir ici yaptim,ustaya bakittim yarim kilo kadar yag eksultmis dedi.yag cubugunun max. ve min. çizgisinin ortasinsaydi bende yarim kilo yag ilave ettirdim sizce yag yakmasi cok mu normalmi.yarin baska bir ustaya goturup fikir alicam,gec calisma isi baya canimi sıkıyor.

Yagi degistirdim 1900 km sehir ici yaptim,ustaya bakittim yarim kilo kadar yag eksultmis dedi.yag cubugunun max. ve min. çizgisinin ortasinsaydi bende yarim kilo yag ilave ettirdim sizce yag yakmasi cok mu normalmi.yarin baska bir ustaya goturup fikir alicam,gec calisma isi baya canimi sıkıyor.

1900 km de yarım litre normal karşılanan sınırlar dahilinde. motorunuzda bu söylediğinize bakarak bence mekanik sorun yok. sorun elektronik muhtemelen. yada yakıt basıncıyla alakalı

Bende oyle dusundum,benzin pompasi ve benzin enjektorlerine. Baktirmayi dusunuyorum benzin enjektorlerinin bar olcumu kac olmali

Bende oyle dusundum,benzin pompasi ve benzin enjektorlerine. Baktirmayi dusunuyorum benzin enjektorlerinin bar olcumu kac olmali

motor koduna göre değişir fakat ortalama 3 bar olmalı diye biliyorum

Enjektorler sokulup te bakiliyor yoksa motordan sokulmeden mi.birde enjektor temizleme isi ne kadar surer zaman olarak tsk edrim

Wurt marka benzin enjektor temizleyicisi varmis kulansam yararli olurmu

Wurt marka benzin enjektor temizleyicisi varmis kulansam yararli olurmu

yararlı olma ihtimali var fakat bazen enjektöre gelen yakıtın basıncı düşüktür ondan dolayı araç geç çalışır bazen enjektör işeme yapar motoru boğar ondangeç çalışır.bazende lpg ayarı benzin ayarını bozmuştur benzin fazla veya az püskürtülür ondan geç çalışır...daha ihtimal çok...
sistemdeki parçalar kontrol edilmeden deneme yanılma yoluyla uğraştırır...
belkide benzin pompası basıncı tutamayıp benzini depoya geri kaçırıyordur saatlerce yatınca. sabah kontağı açtığınızda 2-3 saniye çalışınca yeterli basıncı sağlaması gerekirken yeterli gelmiyordur...

Geri