95 vectra gec calismasi

hüso_32

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
S.a arkadaslar 95 modek vectra arabam var.ara
bam ilk calistirmada 8-10 saniyede calisiyor.motor isindiktan sonra stop edip tekrar calistirdigim zaman hemen calisiyor.arac ilk olarak benzinde calisiyor,enjeksiyonlu oldugu icin,lpg enjektorlerini yeni degistirdim,gec calisma sebebi ne olabilir arkadaslar.benzin enjektörlerini temizletmek ise yararmi

Aracı bilgisayara bağlattırın hata kodu yazmıştır muhtemelen.Genelde geç çalışmayı motor sıcaklık sensöründen yada krank sensöründen yapar ama başka nedenleride olabilir hata koduna göre hareket etmek gerekir.

a kasa vectralari bilgisayara baglanabiliyormu,ben baglanmiyor diye biliyorum

a kasalar. tech 1 e baglanıyordu sanırım. oda heryerde bulunmaz. benzin pompa basıncını enjektör kütüğü üzerinden ölçtürün. 3 bar civarı olmalı. düşükse geç çalışır. ayrıca bi akşam stop etmeden bi yarım saat önceden benzine alıp kullanın o şekilde stop edip sabah deneyin bakalım.düzelirse lpg ayarıdır.

Tsk yener bey,benzin pompa basincini nerde olcturebilirim.benzine gecirip stop edip sabah tekrar benzinde calistirdim olmadi,birde tercih 1 dediginiz olayi nerde yaptirabilirim

benzin pompa basıncını enjektör kütüğü üzerinden ölçümü nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı arkadaslar bıde malıyetı ne olur

benzin pompa basıncını enjektör kütüğü üzerinden ölçümü nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı arkadaslar bıde malıyetı ne olur

tech 1 cihazı opel özel servislerinde yada yetkiliservislerde olur. benzin pompa basıncını enjektör kütğü üzüerinden ölçebilen bir aparat var servislerde olmalı yada bosch car servislerde vardır

tşk ederım yener kardeşim. inş. arızayı bulurlarda ben de rahat ederım artık :)

lpg beyninden yada enjektörleri kaçırıyorsa gazı ondan yapabilir.

dun başka bır ustaya gıttım benzin enjektörleri işeme yapabılır yada benzın pompasından oluyordur dedı.enjektörlerı temizletırız pompaya bakarız dedı.enjektörlerın yenısını bulmak zormuş.80 tl enjektör temızlığıne gıder dedı.pompa sıkıtılı ise 130 tl benzın pompa fıyatı dedı. arkadaslar sizce normal mi fiyatları.

bu arada lpg enjektörlerını 3 ay oldu değiştireli.beynıne baktırdım.yanı lpg de sıkıntı yok dedıler. o yuzden benzın sıstemıne baktırıyorum
:bir:

Geri