94 model opel corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bakhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bakhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
94 model opel corsa hakkında yardım
arkadaşlar ben arabayı ilk sehibinden 90.000km de aldım
arabam çok super velakin direksiyondan hafif (bozuk yollarda) tıkırtı geliyor..
tamirciye gittim normaldir yapılacan birşey yo dedi..
bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum..

sehzade20@hormail.com

direksiyon kutusu revizesi

Şöyle yapacak şey yok demiyorlar mı insanın çok söylenesi geliyor. Adamlar uğraşmak istememiş. İyi bir tamirci halleder fakat bu direksyon sesi corsalarda kronik bir hastalın, bir süre sonra yeniden gelmeye başıyor ve sonra alışıyorsunuz. Corsa ların bir çoğunda vardır herhalde

Ahmet Altınçubuk

Şöyle yapacak şey yok demiyorlar mı insanın çok söylenesi geliyor. Adamlar uğraşmak istememiş. İyi bir tamirci halleder fakat bu direksyon sesi corsalarda kronik bir hastalın, bir süre sonra yeniden gelmeye başıyor ve sonra alışıyorsunuz. Corsa ların bir çoğunda vardır herhalde

Ahmet Altınçubuk

Evet bilgilendirmeniz doğru. Bende Opel Corsa sahibiyim aynı sorunu bende yaşıyorum ve çevremdeki tüm Opel Corsa sahiplerindede aynı sorun var. Corsa'nın Kronik hastalığı değiminiz yerine oturmuş.

Teşekkürler

bu direksiyon kutusu tıkırdaması nasıl bir sorun? ya benim araçta yok yada ben duymuyorum :S :)

bilal aramıza hoşgeldinnn tıkırtıya alışcannn yada 2 ayda bir altta ne varsa değiştirecennn

benim araçtada aynı sorun olmuştu tıkırtı burçlarının deişmesi gerekiyor fakat satılan ve bulunan parca deil tornacıya yaptırıyorlar oda daha beter oluyor direksiyon odun gibi oluyor ustanız ondan elememiş olabilir hiç biri tavsiye etmiyor böle bin daha iyi deniliyor allahtan bana 2 hurda corsa denk geldi ondakiler takıldı

Geri