94 astra gsi yol bilgisayarı "check headlight/taillight" xenon uygulaması

istanbul içi "işini bilen bir elektronikçi" yani bu olayı halledebileceğini bildiğiniz biri varmı sayın opelim.net üyeleri bayadır bu sorunu halletmeye çalışyorum :)

arkadaşlar ilgilnen herkes sağolsun opelteam deki arkadaşlar halledebileceklerini sölediler forumda sölenenler dahilinde bi çözümü varmış taş dirençle oluyormuş herkese teşekkürler ilgilenip alakadar olanlara iyi forumlar

bu olayın oluş sebebi şöyle araçtaki far donanımının bir akım hesabı var bunu değiştirdiğin zaman xenon farlar fazla akım çekiyor bununla ilgilide röle devresi bağlanıyor bunu için sistem yeni donanınımı algılayamıyor ama programda güncelleme yapılırsa veya tech 2 ile o arıza silinirse birdaha o arızayı vermiyecektir

bu olayın oluş sebebi şöyle araçtaki far donanımının bir akım hesabı var bunu değiştirdiğin zaman xenon farlar fazla akım çekiyor bununla ilgilide röle devresi bağlanıyor bunu için sistem yeni donanınımı algılayamıyor ama programda güncelleme yapılırsa veya tech 2 ile o arıza silinirse birdaha o arızayı vermiyecektir

tech2 ile silindiğinde takrar vermeyeceğine emin misin??

tech 1 bağladık bi işe yaramaadı tech 2 olan bi opel servisi bulmam lazım eminsen tekrar vermicene gidip sildiririm hiç sorun değil ben direnç bağlatmayı düşünüyordum bu tech 2 işi de olabilir nerde tech 2 var istanbul içinde ?

Geri