Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok ben resime göre dedim kesin değişmiş anlamında demedim diyememde zaten bilmediğim için arabanın maşallahı var Ben hep derim her Türk gencinin içinde tofaş sevgisi vardır kimse inkar etmesin
turgay bendede çok önceleri 1993 model bordo renk slx vardı... geceleri aracı çalıştırdığımda motordan gelen ıslık sesi hala kulaklarımda. aracında maşallahı var diri duruyor . kazasız belasız kullan inşallah.
vay be çok temiz duruyor, dayımda da 1993 model vardı, ilk sahibi garaj arabası olarak muhafaza etmiş, hiç lpg takılmadı, kmsi de 40bin küsürdü sanırım, yıllarca bindi, platin di sanırım rengin ismi, altın gibi bişeydi, çok da iyi giderdi araç Şuan Ford Fusion aldı ve ben Vectra'yı almadan önce bin türlü şey söylemişti dizel almam gerektiği hakkında, iyi ki dinlemeyip almışım :rakir:
turgay bendede çok önceleri 1993 model bordo renk slx vardı... geceleri aracı çalıştırdığımda motordan gelen ıslık sesi hala kulaklarımda. aracında maşallahı var diri duruyor . kazasız belasız kullan inşallah.
aynen abi ıslık sesi genelikle lpg takılan pervaneden geliyor bordo olmasın cok isterdim en sevdigim rengi esasında ama temizligini görünce bu renkte olsun dedim