80'ler 90'lar... Nostalji

abi benim dediğimde bundan 13 sene önce 97 de :) biz de yawaş yawaş yaşlanıyoruz :D
Ben 25'ten sonrasını anlayamadım:):):)

Bir kaç tane de ilave yapayım;Bizimkiler'in ilk bölümünü izleyebilmek,KaraŞimşek,Ziyaretçiler,Ninja Kaplumbağalar,Alf,Şeytan Rıdvan,Tanju Çolak,Metin-Ali-Feyyaz,beta-vhs rekabetine şahit olmak,hacı dönüşü gelen uzaktan kumandalı arabalar,Bud Spencer-Terence Hill filmleri,Polis Akademisi serisi,Geleceğe Dönüş serisi,Şahin-Doğan'a aylarca sıra yazılan günler,W124 ve W126 kasa Mercedesler,Cd çalarlı müzik setlerine hayranlıkla bakmak,Radyo tiyatrosu dinlemek....

Almanya'dan 1000 Marka video almıştık. Yıl kaçtı hatırlamıyorum. Ama müthiş bir lükstü o yıllar için... Sonradan bir de Arap ülkelerinin birinden kaset sarma makinesi getirtmiştik. Kasetleri daha hızlı sarabiliyordu... :)

Tekrar baktım da bazıları ilk maddede yazılmış..Bu arada ben Clementine izlerken tırsardım ama izlemeden de duramazdım:D

Almanya'dan 1000 Marka video almıştık. Yıl kaçtı hatırlamıyorum. Ama müthiş bir lükstü o yıllar için... Sonradan bir de Arap ülkelerinin birinden kaset sarma makinesi getirtmiştik. Kasetleri daha hızlı sarabiliyordu... :)

Bak şimdi hatırladım:)Kaset sarma makineleri vardı.Film kiralayınca geriye sardırtırdık kulüpte:D:D

Akşam ezanı okununcaya dek yapılan mahalle maçlarını da unutamıyorum ben... Maçtan alabildiğin zevki alırdın, eve gidince ne olacağını bilirdin çünkü...

3 korner bir penaltı,10'da devre 20'de biter..Bir de hakem olur da kırmızı kart gösterirse seyret kavgayı:D

Kaçan topları, atan alırdı... :)

Geri