80'li 90'lı yıllarda çocuk olmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1990 yılında babam bana Amiga 500 almıştı,bir de 37 ekran Beko tv.Amiga Dünyası diye bir dergi vardı ordan Basic ile telefon rehberi yapmıştım,bir de Workbench ile değişik uygulamalar...Street rod 1-2,Test Drive 1-2,Budokan.Ne günlerdi.Sonra 512k Ram'ini 1 Mb yapıp kapasitesi artmış Amigayla yeni oyunlar:)

Atari 800 XL yi bilen yok herhalde, cep telefonlarındaki oyunlardan daha basit olan oyunları bildiğimiz şarkı kasetlerine yüklüydü :D
Atari_800XL_and_Peripherals.jpg

Bilmezmiyiz :D İlk aldığım pc oyunu fifa 98 di...Böyle salonda futbol oynama özelliği vardı. :D İyi günlerdi iyi :)

80-90 lı yıllarda Tüm dünyanın çekindiği bir Türk ordusu vardı. şimdi terör örgütü diye sıfatlandırılıyor . bu konu şuan canımı okadar sıktıki değinmeden geçemedim malesef :(

Yapma başkan. Siyasete girmeyelim........

Siyaset değil tespit!

Yalan mı?

İlk bilgisayarımız 386SX diye geçen toplama bir bilgisayardı. Yanlış hatırlamıyorsam 92-93'te almıştık. 40 mb hard diski vardı ve biz hayretler içindeydik, nasıl olur diye! Televizyonda içimizin eridiği Hugo'yu o bilgisayarda oynamıştım. :) Nasıl olur diyordum, para vermeden defalarca oyna dur! :)

İlk bilgisayarımız 386SX diye geçen toplama bir bilgisayardı. Yanlış hatırlamıyorsam 92-93'te almıştık. 40 mb hard diski vardı ve biz hayretler içindeydik, nasıl olur diye! Televizyonda içimizin eridiği Hugo'yu o bilgisayarda oynamıştım. :) Nasıl olur diyordum, para vermeden defalarca oyna dur! :)
386 :). Bir arkadaşım bu tür bir bilgisayarı toplatarak klinikteki odasına koymuştu. Millet odasının önünde "hayırlı olsun, bir bakalım şu öve öve bitiremediğn bilgisayar ne meret birşeymiş" diye kuyruk oluşturmuştu. Şimdi o bilgisayarla henüz okula gitmeyen oğlu oyuncak niyetine oynuyor :). Nereden nerelere geldik.

Geri