7000 ytl ye ne arac alınır?

total 5 sayfa muhabbed var. okumadan direk yazdım haklı olabilirsiniz bişey diyemiycem..

ama ben olsam diyerek başladım :)

sedanları güzen civic'lerin ya Hb'leri çok geniş yayvan duruo sanki biraz

banada hep o kasaların hb leri cok minik gelmiştir :)

19284384__1209154278__1__1-7724d464cd7f66e998548b442c57f1cf.__big__.jpg

laguna'ların motor beyni o kadar dandik bi yerde ki görseniz renault'a demediğiniz kalmaz (ön sağ sis farının tam arkasında). dönüşlerde tamponu bi yere vursanız kazayla bitti işte.

dogrudur o detayları pek bilmiyorum ben sadece bi arkadaşınkine binmiştim hoşuma gitmişti :)

rahat arabadır laguna bu doğru. güçlüdür de. gider yani.

neyse canlar ben bu konuya son mesajımı yazıyorum artık yazmıycam

arkadaş ilk mesajda e30 alıcam dedi bana yerli söylemeyin dedi şimdi son mesajlarında ben e30 alsam masrafının altından kalkamam demeye başladı corsa falan demeye başladı yani konseptinden çok farklı araçlar e30 ile corsa segmentleri farklı amaçları farklı iki uçda araç

yani arkadaş kendi içinde çelişkide bence ne istediğinin bilincine varamamış o yüzden ben şahsım adına uzatmakda bir fayda görmüyorum bu konuyu

ama o arkadaşıma son tavsiyem eyerki parça parasını düşünüyorsan hiç araba alma bin dolmuşuna taksine otobüsüne paranda cebinde kalsın
araba alıcaksan gönlünden kalbinden zevk aldığın arabayı alıcaksın ve ona her bindiğin an her dakka zevk alıcaksın keyif haz duyucaksın illa arabayı sürmene bile gerek yok bin otur içinde müzik dinle o bile sana bam başka hissedemiyceğin bir keyif verir eyer arabanı seviyorsan..

corsa alıcaksında dizel sen onun bakımını ucuzmu sanıyorsun heleki km si geçmişseki senin alıcağın o fiyatlara mazotlu corsanın km si bayabir geçmiş olucakdır..yani kısaca her araba sana masraf çıkartıcakdır ama masraf çıkartıcağını bile bile ben e30 düşünüyorum deyipde sonrada e30 un parçası pahalı ama demekde kendi yazdığına tezat düşer..

o yüzden canım kardeşim bence nacizane bir tavsiye sen kafanı toparla bir kere kendinemi babanamı yoksa ucuz cebinemi araba alıcan buna karar ver sonra o kararın doğrultusunda bir yolda ilerle

sen ilk mesajda bmw yi falan işin içine katmıycakdın ben 7 bin ytlye ucuz ekonomik yerli olmayan ama parçası ucuz birazda kaliteli donanımlı az yakan bir araç arıyorum diyicekdin. ne biz yorulurduk b kadar ne sen hadi kolay gelsin :)

emre bey siz 30 yaşınızda haliyle görmüş geçirmiş deneyim sahibi bi insansınız. ama arkadaşımız 21 yaşında henüz gencecik. başka konularda belki bi ton şey sayar bize ama otomobil konusunda belli ki bilgiye nasihate ihtiyacı var.
bizde adettir; ekmek isteyene fazladan bi de su veririz. bize düşen kendisine istekleri doğrultusunda cevap vermektir. yıkıcı deil yapıcı olmaktır. muhakkak ki yanlış şeyler söyleyecektir yada yorumlarda bulunacaktır çelişkili ifadeler de kullanacaktır hangimiz bilioduk ki bunları. bu yüzden, anlayışımızı, büyüklüğümüzü ve bilgi-birikimlerimizin bizlere verdiği gücü doğru şekilde kullanmamız gerektiğini kanısındayım.

saygılar.

bende ford al derdim yollardım ama ben arkadaşa değer verdiğim için herhalde şu konuda en uzun yazanlardan biriyimdir

her tür konudada fikirlerimi yazdım sporsa şu olabilir ekonomikse şu dört kapı aile arabasıysa şu yazdım yani ben daha fazla bir şey yazamam fazlası polemik olur ayıp olur...

yaw zaten hep yazıyorumda kimse benim sorduklarıma doyurucu bir bilgi vermiyor :D :D şu bizim tepe lambalarının ampülü kaç mm bu astra h ile zafira b nin göstergeleriyle vectra c ninki aynımı :D :D bu sorunların cevabını bilenler varsa lütfen bu konularla ilgili konular açdım yazsınlar softit tepe ampülü sipariş edicem ebaydan ölçüsünü bilmiyorum edemiyorum o yüzden :D :D hele şu astrah ile zafira b nin göstergeleri aynıysa o zaman mükemmel olucak plasma gösterge seti sipariş vericem yani benimde dertlerim var sorularım var :D

corsa-cmon-doll-white2.jpg

insanların bilgileri farklıdır. bir arabanın her insan farklı detayına dikkar eder. kimi modeline, kimi kasasına, kimi lambalarına kimi lastiklerine. şu yukarda saydıklarınız benim için hiç bi anlam ifade etmio açıkçası. çünkü ilgi alanıma girmio. takdir edersiniz ki istediğiniz cevaplar gayet net fakat ilgi isteyen şeyler. haliyle ben ve eminim sitedeki üyelerin çoğu da bilmezler. bizler burda birer bilirkişi değiliz. en azından kendim için öyle olduğunu düşünüorum.

Geri