neyse canlar ben bu konuya son mesajımı yazıyorum artık yazmıycam
arkadaş ilk mesajda e30 alıcam dedi bana yerli söylemeyin dedi şimdi son mesajlarında ben e30 alsam masrafının altından kalkamam demeye başladı corsa falan demeye başladı yani konseptinden çok farklı araçlar e30 ile corsa segmentleri farklı amaçları farklı iki uçda araç
yani arkadaş kendi içinde çelişkide bence ne istediğinin bilincine varamamış o yüzden ben şahsım adına uzatmakda bir fayda görmüyorum bu konuyu
ama o arkadaşıma son tavsiyem eyerki parça parasını düşünüyorsan hiç araba alma bin dolmuşuna taksine otobüsüne paranda cebinde kalsın
araba alıcaksan gönlünden kalbinden zevk aldığın arabayı alıcaksın ve ona her bindiğin an her dakka zevk alıcaksın keyif haz duyucaksın illa arabayı sürmene bile gerek yok bin otur içinde müzik dinle o bile sana bam başka hissedemiyceğin bir keyif verir eyer arabanı seviyorsan..
corsa alıcaksında dizel sen onun bakımını ucuzmu sanıyorsun heleki km si geçmişseki senin alıcağın o fiyatlara mazotlu corsanın km si bayabir geçmiş olucakdır..yani kısaca her araba sana masraf çıkartıcakdır ama masraf çıkartıcağını bile bile ben e30 düşünüyorum deyipde sonrada e30 un parçası pahalı ama demekde kendi yazdığına tezat düşer..
o yüzden canım kardeşim bence nacizane bir tavsiye sen kafanı toparla bir kere kendinemi babanamı yoksa ucuz cebinemi araba alıcan buna karar ver sonra o kararın doğrultusunda bir yolda ilerle
sen ilk mesajda bmw yi falan işin içine katmıycakdın ben 7 bin ytlye ucuz ekonomik yerli olmayan ama parçası ucuz birazda kaliteli donanımlı az yakan bir araç arıyorum diyicekdin. ne biz yorulurduk b kadar ne sen hadi kolay gelsin