7000 ytl ye ne arac alınır?

bizim için diyorsanız bizim sohbetimiz çok tatlı bence gerilen sizlersiniz siz mesajlarımızda en ufak bri saygısızlık yada sert bir üslup görüyormusunuz ççok güzel seviyeli tartışıyoruz onuda yapamıycaksak froumlar ne için var fikir alış verişi bence çokda güzel fikirler oluşuyor düşüncelerin çatışmasından. rahat olun yani relax :)

bizim için diyorsanız bizim sohbetimiz çok tatlı bence gerilen sizlersiniz siz mesajlarımızda en ufak bri saygısızlık yada sert bir üslup görüyormusunuz ççok güzel seviyeli tartışıyoruz onuda yapamıycaksak froumlar ne için var fikir alış verişi bence çokda güzel fikirler oluşuyor düşüncelerin çatışmasından. rahat olun yani relax :)

+ 1

lada al lada

ben sana alabiliceğin arabalrdan bir liste yapıyımda bazı arkadaşlara kapak olsun

yani kısaca şu arabasek kültüründen kopalım artık

arkadaşlarım anlamamakmı istemiyorsun yoksa bildiğinizimi okumakda inat ediyorsunuz

bilgi birikiminize saygı duyarım fakat bu cümleler bizim paylaşımlarımıza yakışmıyor diye düşünüyorum!.. daha uygun cümleler seçebileceğimiz bir aşikar.. Saygılar sunarım..

Ben olsam 7000 ytl ye 94 model corsa sport alırdım. Hem 1.4 hem gsi görünümü mevcut sadece sisler yok!.. bence gayet şık bir araç..

http://www.sahibinden.com/ruhsat_sahibindenWQQaXQQ9513366WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/1994_model_opel_corsa_si_sport_lpg_li_WQQaXQQ10116588WQQpXQQdisplayitem

aynı zamanda enufak arızada başını ağrıtcak karmaşık bir donanımıda yok
sanırım x14sz veya x14nz falan olması lazım motor kodları.. haa bazı arkadaşlar camları bile elle açılıyor diyebilir! Tercihtir benim için farketmez..
bazıları diyebilirki hidrolik direksiyon yok olmadığı daha iyi derim!.. zaten800 kilo araç lastik ebadıda abartı değil! Boşuna gücü oraya aktarmasın!..

çok rahat oynanabilir az bir masrafla ciddi güçler alınabilir!.. saygılar tekrar..

Son düzenleme:
kaba değilki onlar samimi sohbetler yani başbaşa olsak sizle yüzyüze olsak gene aynı üslupla konuşurum sizde gülersiniz eminim sempatik birisiyimdir :D :D :D

bilgi birikiminize saygı duyarım fakat bu cümleler bizim paylaşımlarımıza yakışmıyor diye düşünüyorum!.. daha uygun cümleler seçebileceğimiz bir aşikar.. Saygılar sunarım..

Ben olsam 7000 ytl ye 94 model corsa sport alırdım. Hem 1.4 hem gsi görünümü mevcut sadece sisler yok!.. bence gayet şık bir araç..

http://www.sahibinden.com/ruhsat_sahibindenWQQaXQQ9513366WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/1994_model_opel_corsa_si_sport_lpg_li_WQQaXQQ10116588WQQpXQQdisplayitem

aynı zamanda enufak arızada başını ağrıtcak karmaşık bir donanımıda yok
sanırım x14sz veya x14nz falan olması lazım motor kodları.. haa bazı arkadaşlar camları bile elle açılıyor diyebilir! Tercihtir benim için farketmez..
bazıları diyebilirki hidrolik direksiyon yok olmadığı daha iyi derim!.. zaten800 kilo araç lastik ebadıda abartı değil! Boşuna gücü oraya aktarmasın!..

çok rahat oynanabilir az bir masrafla ciddi güçler alınabilir!.. saygılar tekrar..

hidrolik direksiyon bile yok :D

emre abim sonuna kadar katılıyorum bu arada e30 a bakıyor yani Sport arabalara aradıklarına yeterince karşılık verir gibime geliyor ki şahsım adınada konuşayim bu araba tarzında alacağım ve abimin dediklerini emin olun dikkate alacağım özelliklede rovere. +1000

hidrolik direksiyon bile yok :D

abi hidrolik direksiyon aracın gücünde nekadar farkediyor bir bilsen!.. avrupada çıkan gsi larda hidrolik direksiyon tc gibi iptal edilip aktifleştiriliyor diye duymuştum.. yani araca artı bir güç bende de olmasa sorun olmaz.. :)

abi hidrolik direksiyon aracın gücünde nekadar farkediyor bir bilsen!.. avrupada çıkan gsi larda hidrolik direksiyon tc gibi iptal edilip aktifleştiriliyor diye duymuştum.. yani araca artı bir güç bende de olmasa sorun olmaz.. :)

Kedidir o Kedi :pon: :) Ben İlk Defa Duydum Hatta İlk Defa Aktifleştirilip Kapanan Hd Duydum Hani Yol Tutuşuna orantılı hd ler var sürüşe göre süratin arttıkça sertleşen hdlerde var hatta çoğu arabada standart ama kapanıp açılan ilk defa duydum bence kedidir arabanın içine kedi kaçmışdır :pon::pon:

walla bende bunu almanyada gsi kullanmış birinden duydum hatta ilk defa o kişiden corsaya c20let atıldığını duymuştum! Boş adam değildi kedi falan beslemez..

tabirler bence hala hoş değil..

Son düzenleme:
Geri