7000 ytl ye ne arac alınır?

o fiyatlara alacağın en mantıklı araba bence palio veya accent olur diğerleri pek sağlıklı olmaz görüşündeyim

vectra A kasayı öneririm.

arcetera arkadsım var ya super bı acıklama yapmıssın bakıyorum sımdı o dedıgın araclar aklıma bıle glemezdı ayrıca su tenekelerdede hem fıkırız koc zengın oldu gıttı hala sahınde sahın yaa

concorde ii bence yada 2 milyar daha koy vectra a al kiayla fln ugrasma derim

arcetera arkadsım var ya super bı acıklama yapmıssın bakıyorum sımdı o dedıgın araclar aklıma bıle glemezdı ayrıca su tenekelerdede hem fıkırız koc zengın oldu gıttı hala sahınde sahın yaa

işde arkadaşım yazımı uzun gelipde okumayan doğancı şahinci arkadaşlar hayla bildiğini okuycak :) doğan şahin reno9 tipo concorde falan filan diyicek :) :) :) yok yok 7 milyara biz arkadaşa at arabası alalım burdaki bazı doğan cı şahinci arkadaşlarda bayram etsin :kop: :kop: :kop:

bu arada lütfen doğan şahin reno9 a konserverve kutusu deyipde tat gibi dardanel gibi büyük konserve şirketlerine hakaret etme :kop: :kop: :kop:

bence palio en uygunu olur sorunsuz parçası bulunur başını ağrıtmaz

arkadaşlar şu eski kafalılıklardan bazı arkadaşlar kurtulamıyor hayla kuş serilerinden hacı muratlardan falan filan kuş serisine değil 7 milyar 2-3 milyar bile verilmiyor sahibinden .com u açın bakın adamlar doğan -şahini 2-3 milyara satmak için yanında çin malı scooter hediye ediyor...

şimdi arkadaşım 7 milyar az para değil güzel para öyle o gözle bakma

ikincisi yıl 2008 yıl 1998 değil yada 1988 de değil 2008 bu nedemek bu şu demek pek çok teknolojik modern arabanın yaşı 10 yaşını geçdi demek

ben sana alabiliceğin arabalrdan bir liste yapıyımda bazı arkadaşlara kapak olsun ibret olsun

1) honda civic rahat alırsın hatta çok km yapmış 97-98 1.4 is 7-8 arasına alırsın prelude alabilrisin 90 kasa integra alabilirsin crx alabilirsin 90-91 model accord alabilirsin

2) Rover alabilirsin 214,216,216cabrio 420 620 v.b ki (not : roverın motoru honda motorudur yani motordan parça sıkıntın katiyen olmaz teknoloji tasarım ve konforlarıda mükkemmeldir özellikle 620 serisi yönetici serisidir fulldür elektrikli koltuk dedri döşeme airbag klima sensörler v.b gibi...

3)nissan nxcoupe (çok süper alettir kullanmışlığın var vede gayet lüks konforludur albeniside vardır yolda hayla giderken baktırır abs.esp klima dijital gösterge v.b

4) alfarome 155 146 164 yani pek önermesemde bulabilirsin sonuçda motoru güzeldir ve teknolojik aletlerdir en azından teknolojisi iyidir

5)subarudan 1994-96 arası impreza bulursun legacy lerden bulursun

6)Saab 9000 bulursun 93-95 arasıki saabın teknoloji konforunu anlatmaya gerek bile yok 93 model saab ın üstünde olan ekipman donanım hayla pek çok lüksüm konforluyum diye geçinen 0 km araçlarda yok..

7)opele girmek istemiyorum çünkü çok rahat bir ton kadett corsa astra vectra a omega a kasa bulursun hatta biraz kovalasan hafif hasarlı yada motoru sıkıntılı falan masraflı calibra bile bulursun bir ara izmirden bir calibra vardı sahibinden de motor yatak yapmış çocuk o halde satıyordu 6 milyara arabada tertemiz arabaydı

8)Kia dan çok şey alınırda ben clarus modelini önerebilirim çok çok iyi arabadır 1998-2000 model arasında bulursun donanımda yok yok dur elektrikli koltuk havayastıkları abs ısıtmalı aynalar lastik basınç sensörü (lbt) daha aklıma gelmeyen bir ton şey donanımı epey yüksek bir araçdır

benim sürülebilir teknolojisi ve donanımı yüksek araçlar olarak sana önerebiliceğim araçlar bunlardır bu araçlar gerek görüntü gerek motor performansı gerekse donanım açısından pek çok şu zamanda sıfır araba diye satılan araçları ezer geçer

sana dikkat ettiysen arkadaşım hep elimden geldiğince 90 lılardan araba seçdim nedenide teknolojileri şu günki teknolojiden çok uzak olmamasından dolayı

ama hiç keyif almasamda piyasada gene proton un 1999 2000 modellirine kadar bulabilirsin vw nin de öyle 1998-99 polo falan çok çok rahat bulursun

benim anlamadığım şey arkadaş 1-2 milyarım yok demiyorki 7 milyarım var yazmış 7 ye teknolojisi yüksek donanımlı konforlu görüntüsü hayla güncelliğini yitirmemiş yolda kendine baktıran onlarca kalite araba varken milleti bu doğan -şahin -tipo tempra moduna sürüklemek neden

şu yukarda saydığım araçların hepsi 6-8 milyar arası araçlardır çok çok rahat sahibinden.com yada diğer araba sitelerinde de bu dediğim fiyat aralıklarında bu araçları bulabilirler ve bu araçlarının çoğunun teknolojisi donanımı hayla şu anda pek çok arkadaşın sıfır araba aldım diye sürdüğü eski teknolojili araçlardan teknolojisi donanımı daha yüksekdir corsa astra alırsınız okadar para verirsiniz daha çoğunda elektrikli koltuk ısıtmalı ayna v.b yok bu 7 milyarlık araçların çoğunda bunlar standart hatta fazlası var eksiği yok

bu arada eyer macera perestten arkadaşım mesela kupon araçlarda vardır piyasada yani nadir gelmiş piyasada emsali olmayan araçlar bunlar çok riskli araçlar olsada türkiyede tek olurusun mesela sahibindende chrsyler vardı bir tane 94 model arabanın donanımında adan z ye her şey vardı yağmur sensörü far sensörü tekerlek basınç gösterge sensörü ısıtmalı deri koltuk v.b araç 8 milyara satılıkdı o satılmamışsa bakıyım koyarım buraya görüntüsüde gayet modern di kimse yolsa görse öyle eski araç diyemez yani 50 milyarlık araç gibi duruyordu.. yani kupon yada hasarlı ama yapılabilir araçlarda kelepire düşüyor onlarıda kovalamak lazım tabi

bunun dışında ben hep spor ve konfor açısından düşündüm yuakrdaki araçlarıda ona göre sıraladım ama dersenki arkadaş sen beni yanlış anlamışsın ben ekonomik bir araç istiyorum o zaman fordu ne kadar sevmesemde ka sı süper çok tatlı gerek görüntü gerek özgün tasarımı ile az yakışı ile gerçekden ford dan beklenmiycek bir araç ben sana o zamanda ford ka dan şaşma derim hem görüntüsü çok güncel hayla kendine baktıran bir araç hem ekonomik hem teknolojisi yeni...

umarım yardımcı olmuşdur....

yani kısaca şu arabasek kültüründen kopalım artık doğan şahin devri bitti yukarda dikkat ettiyseniz fordu renault yu pegeotuyu bile arabadan sayıpda örnek şunu alabilirsin diye yazmadım çünkü modelleri yüksek olsada teknolojileri eski parça kaliteleri adi yollarda zibil gibi var..

renault 21 concorde teknik özellikler

klima( Digital - insanın dişlerini kıkırdatacak derecede soğutuyor.)
elektrikli camlar(dördüde)
Elektrik kumandalı sağ ve sol ayna + isitmali
Uzaktan kumanda(orjinal)
Immobiliser
Yol bilgisayarı(7 fonksiyonlu hemde tek tuşlu - depodaki yakit miktarini litre olarak gosterebilen)
Deri koltuk(Orjinal ve mükemmel hatlı)
Alaşımlı jant(orjinal)
Geniş iç mekan
2.0 az yakıtlı full enjeksiyonlu motor
( Immobiliser,Deri koltuk standart değil diğerleri standart,klima 1992 ve sonrası digital,ayrıca o dönem araçlarında pek bulunmayan yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon,yükseklik ve bel sertlik ayarlı sürücü koltuğu,arka camlar için çocuk kilidi...vb gibi başka özellikleri de var.
yol bilgisayarında kalan yakıt(litre olarak),kalan yakıtla gidilebilecek km,anlık yakıt tüketimi,ortalama yakıt tüketimi,ortalama hız,gidilen km,dış ortam sıcaklığı var)

diğerlerini bilmem de, R Concorde'a laf söylerken bir kez daha düşün derim.:good:

işde arkadaşım yazımı uzun gelipde okumayan doğancı şahinci arkadaşlar hayla bildiğini okuycak :) doğan şahin reno9 tipo concorde falan filan diyicek :) :) :) yok yok 7 milyara biz arkadaşa at arabası alalım burdaki bazı doğan cı şahinci arkadaşlarda bayram etsin :kop: :kop: :kop:

bu arada lütfen doğan şahin reno9 a konserverve kutusu deyipde tat gibi dardanel gibi büyük konserve şirketlerine hakaret etme :kop: :kop: :kop:

google'a R -21 yaz senin araban gibi kaç tanesini tokatladığını görürsün arkadaşım.

arkadaşlarım anlamamakmı istemiyorsun yoksa bildiğinizimi okumakda inat ediyorsunuz :) :) tokat değil benim arabama tekme atsın kafa atsın ne fark eder siz demek istediğimi anlamakdıkdan sonra ben ne desem boş yani 300 yapsın o araba ben nerdeyim siz nerde :)

benim dayımda vardı concorde zamanında en son her yeri çürümeye başlayınca adam sattı reno pegout citroen gibi araçların parça karoseri kalitesi sıfır = sıfır alman arabasına 30 yıl dokunma banamısın demez renault dediğin araç 7-8 yaşına geldimi paslanmaya başlar bunlar gerçekler git istediğin servise ustaya sor 10 yaşında bakımını yapmassan orası burası çürükden kopmaya başlar birde sorunlarıda ardı ardına gelirya onları hiç katmıyorum...

arkadaşım zevkine toplamak için gitti 83 model 3.23 köpek balığı kasa bmw aldı o kasada bile elektrikli camlar klima alaşımlı jant hepsi mevcut standarttan sonradan takılı değil ayrıca araba bu yaşına kadar bir kere boyaya girmiş o kadar arabada daha çürük yok bir yerinde

o 30 yaşındaki köpek balığı kasada 170 beygir concorde u tokatlar hatta benim arabayı bile tokatlar ama mevzu bu değil onu anlasanız sorunumuz kalmıycak...

bizim şirkettede r-19 lar vardı en son bagajda avuç içi kadar parça çürümeden mütevelli kopdu birinde birinde bagaj hizası artık macundan geçilmez oldu arabayı komple boyaya sokduk bu renaultlar böyle yani ben nerdeyim siz nerde renaultda immobilizer olmuş klima olmuş isterse uçak kanatı olup uçsun :)

renaultunun kalitesi teknolojisi bellidir arabayı kaldır altına bak anlarsın ne olduğunu daha yeni clio serisinde toparladılar biraz biraz bakdılar almanlarla japonlar aldı başlarını gidiyor ondan sonra teknolojiye abandılar cliodan öncekileride biliyoruz

camı elektriklidir doğru bir basarsın titreye titreye cam iner birde o cam motorlarıda gürültülüydü :)

bir uzakdan kumanda yapmışlardı evlere şenlik arabanın dibinden çekmezdi :) :) aynanın altına koymuşlar sensörü :) tuturramassan şansına küs

maşallah bir immobilizer yapmışlardı galiba anahtarlarında yanlış hatırlamıyorsam kod sistemide vardı tıkır tıkır zamanında en çok çalınan arabasıydı :) :) hırsızların göz bebeğiydi :) öyle bir immo yapmışlarki bir sahibine kapıyı açmıyor :)

deri döşeme olayına gelince kısa bir hatırlatma yapıyımda düzeltelim o mevzuyu birbirimizi kandırmanın bir anlamı yok concorde ve manager serileri sorunluydu şimdi tam hatırlayamıyorum motorunun bir yerinde bir şey vardı epey bir concorde ile managerları renault servislere geri çağırdı ufak bri parçaydı halledildi ama arabanın ismi çıkdı piyasada arızalı sorunlu diye r-21 lerin satışları epey düşünce reno elindeki stokları tüketme amaçlı 95-96 yıllarında son araçları deri döşemeli çıkarttı ve sattı o deri döşeme hikayeside odur yoksa reno günahını vermez donanımda safrane larda bile ilk çıkdığında opsiyonel listeye koymuşdu deri döşemeyi bir ara....

kısaca o araçda bir klima vardı birde yol bilgisayarı sizin o diğer alt alta saydıklarınızı ben donanımdan bile saymam :) o zamanlarda saymıyordum şimdide saymam :)

ve dipnot : concorde un çıkdığı yıllarda sanırım 91-96 arası idi yanılmıyorsam öyle 1970 yada 80 liler değildi yani dimi

piyasaya çıkdığı zamanlarda piyasadaki onun segmentindeki rakiplerine akranlarına bakarsan yani yönetici sınıfı araçlarındaki rakiplerine donanımının ne kadar vasat ötesi olduğunu görürsün ki concorde zamanında da epey hatrı sayılır tuzlu bir fiyatla satışa sunulmuşdu...

bu saydığın donanım o zamanlar pek çok bırak yönetici sınıfını orta sınıf alman japon aracında zaten standarttı ben iyi hatırlarım mitsubishi lancerlar vardı misal orta sınıf araçlardı o zamanlar iyi satılıyordu ucuz diye hepsinde bu saydığın concordaki donanımların hepsi vardı klima elektrik camlar hidrolik direksiyon v.b ki lancer concorde gibi yönetici sınıfında bir araç değil orta sınıf ekonomik ucuz orta sınıfda bir araçdı...

ve allah aşkına benim şu yukarda saydığım araçların hiç birinin yanına yakınına r-21 yaklaşamaz bile isterse 300 yapsın gene yaklaşamaz biz burda kalite diyoruz işçilik diyoruz sağlamlık diyoruz konfor diyoruz donanım diyoruz yeninesil motor teknolojisi diyoruz..

benim yukarda yazdığım araçlarda senin şu concorde saydığın donanımı yazmaya utanırım yüzüm olmaz bak ben donanım diye yukarda neler saymışım araçlara hemen hemen hepsinde abs var pekçoğunda esp e var gene hemen hemen hepsinde airbag var bazılarında lastik basınç sensörü (lbt) var bu lbt özelliği senin şu anki kullandığın astrandabile yok :) çoğunda hız yağmur park sensörü falan filan karışık modeline cinsine göre var yani donanım budur adam 7 milyara bu donanımda araba almak varken neden gitsin concorde a eski teknolojili eski nesil motorlu ve büyük ihtimal paslanması olan bir araca para versin....

diyorumya ben nerdeyim sen nerde sen bana alaşmlı jant elektrikli cam elektrikli ayna klima falan filan donanımdan sayıyorsun :)

yani nediyim daha :) 7 milyara r-21 mi alınır teknolojisi eski paslanmış adam gibi yeni nesil teknolojisi yüksek donanımı yüksek çizgileride daha güncel ve modern bir araç mı alınır.. yani neyi savunursunuzki hiç anlamam :)

bırak concordecular tokatlasınlar tekmelesinler birbirlerini biz burda arkadaşmız için en iyisini düşenelim 7 milyara ne alabilir en iyisi nedir onu düşünelim böyle kraldan çok kralcılık yapmanın bir anlamı yok concorde gibi bir aracı göklere çıkartıp baakk jantı da var elektrikli aynasıda var demeninde bir mantığı yok :)

ama olsun ben sizleride seviyorum :)

arkadslar hanı kızmayın ama arkds doru soluo bn bı kere duymustum yalan mı bılmıorum orjınal kapı dosemesıne 600 ytl para ıstemısler concorde nın hanı onu alcagıma gıder bı amerıkan alırım nova dır ne bılım bıyk tır ama reno hıc dusunmedıgım bı marka yenı modellerı olabılır belkı ama eskılerı ...

Geri