o fiyatlara alacağın en mantıklı araba bence palio veya accent olur diğerleri pek sağlıklı olmaz görüşündeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arcetera arkadsım var ya super bı acıklama yapmıssın bakıyorum sımdı o dedıgın araclar aklıma bıle glemezdı ayrıca su tenekelerdede hem fıkırız koc zengın oldu gıttı hala sahınde sahın yaa
arkadaşlar şu eski kafalılıklardan bazı arkadaşlar kurtulamıyor hayla kuş serilerinden hacı muratlardan falan filan kuş serisine değil 7 milyar 2-3 milyar bile verilmiyor sahibinden .com u açın bakın adamlar doğan -şahini 2-3 milyara satmak için yanında çin malı scooter hediye ediyor...
şimdi arkadaşım 7 milyar az para değil güzel para öyle o gözle bakma
ikincisi yıl 2008 yıl 1998 değil yada 1988 de değil 2008 bu nedemek bu şu demek pek çok teknolojik modern arabanın yaşı 10 yaşını geçdi demek
ben sana alabiliceğin arabalrdan bir liste yapıyımda bazı arkadaşlara kapak olsun ibret olsun
1) honda civic rahat alırsın hatta çok km yapmış 97-98 1.4 is 7-8 arasına alırsın prelude alabilrisin 90 kasa integra alabilirsin crx alabilirsin 90-91 model accord alabilirsin
2) Rover alabilirsin 214,216,216cabrio 420 620 v.b ki (not : roverın motoru honda motorudur yani motordan parça sıkıntın katiyen olmaz teknoloji tasarım ve konforlarıda mükkemmeldir özellikle 620 serisi yönetici serisidir fulldür elektrikli koltuk dedri döşeme airbag klima sensörler v.b gibi...
3)nissan nxcoupe (çok süper alettir kullanmışlığın var vede gayet lüks konforludur albeniside vardır yolda hayla giderken baktırır abs.esp klima dijital gösterge v.b
4) alfarome 155 146 164 yani pek önermesemde bulabilirsin sonuçda motoru güzeldir ve teknolojik aletlerdir en azından teknolojisi iyidir
5)subarudan 1994-96 arası impreza bulursun legacy lerden bulursun
6)Saab 9000 bulursun 93-95 arasıki saabın teknoloji konforunu anlatmaya gerek bile yok 93 model saab ın üstünde olan ekipman donanım hayla pek çok lüksüm konforluyum diye geçinen 0 km araçlarda yok..
7)opele girmek istemiyorum çünkü çok rahat bir ton kadett corsa astra vectra a omega a kasa bulursun hatta biraz kovalasan hafif hasarlı yada motoru sıkıntılı falan masraflı calibra bile bulursun bir ara izmirden bir calibra vardı sahibinden de motor yatak yapmış çocuk o halde satıyordu 6 milyara arabada tertemiz arabaydı
8)Kia dan çok şey alınırda ben clarus modelini önerebilirim çok çok iyi arabadır 1998-2000 model arasında bulursun donanımda yok yok dur elektrikli koltuk havayastıkları abs ısıtmalı aynalar lastik basınç sensörü (lbt) daha aklıma gelmeyen bir ton şey donanımı epey yüksek bir araçdır
benim sürülebilir teknolojisi ve donanımı yüksek araçlar olarak sana önerebiliceğim araçlar bunlardır bu araçlar gerek görüntü gerek motor performansı gerekse donanım açısından pek çok şu zamanda sıfır araba diye satılan araçları ezer geçer
sana dikkat ettiysen arkadaşım hep elimden geldiğince 90 lılardan araba seçdim nedenide teknolojileri şu günki teknolojiden çok uzak olmamasından dolayı
ama hiç keyif almasamda piyasada gene proton un 1999 2000 modellirine kadar bulabilirsin vw nin de öyle 1998-99 polo falan çok çok rahat bulursun
benim anlamadığım şey arkadaş 1-2 milyarım yok demiyorki 7 milyarım var yazmış 7 ye teknolojisi yüksek donanımlı konforlu görüntüsü hayla güncelliğini yitirmemiş yolda kendine baktıran onlarca kalite araba varken milleti bu doğan -şahin -tipo tempra moduna sürüklemek neden
şu yukarda saydığım araçların hepsi 6-8 milyar arası araçlardır çok çok rahat sahibinden.com yada diğer araba sitelerinde de bu dediğim fiyat aralıklarında bu araçları bulabilirler ve bu araçlarının çoğunun teknolojisi donanımı hayla şu anda pek çok arkadaşın sıfır araba aldım diye sürdüğü eski teknolojili araçlardan teknolojisi donanımı daha yüksekdir corsa astra alırsınız okadar para verirsiniz daha çoğunda elektrikli koltuk ısıtmalı ayna v.b yok bu 7 milyarlık araçların çoğunda bunlar standart hatta fazlası var eksiği yok
bu arada eyer macera perestten arkadaşım mesela kupon araçlarda vardır piyasada yani nadir gelmiş piyasada emsali olmayan araçlar bunlar çok riskli araçlar olsada türkiyede tek olurusun mesela sahibindende chrsyler vardı bir tane 94 model arabanın donanımında adan z ye her şey vardı yağmur sensörü far sensörü tekerlek basınç gösterge sensörü ısıtmalı deri koltuk v.b araç 8 milyara satılıkdı o satılmamışsa bakıyım koyarım buraya görüntüsüde gayet modern di kimse yolsa görse öyle eski araç diyemez yani 50 milyarlık araç gibi duruyordu.. yani kupon yada hasarlı ama yapılabilir araçlarda kelepire düşüyor onlarıda kovalamak lazım tabi
bunun dışında ben hep spor ve konfor açısından düşündüm yuakrdaki araçlarıda ona göre sıraladım ama dersenki arkadaş sen beni yanlış anlamışsın ben ekonomik bir araç istiyorum o zaman fordu ne kadar sevmesemde ka sı süper çok tatlı gerek görüntü gerek özgün tasarımı ile az yakışı ile gerçekden ford dan beklenmiycek bir araç ben sana o zamanda ford ka dan şaşma derim hem görüntüsü çok güncel hayla kendine baktıran bir araç hem ekonomik hem teknolojisi yeni...
umarım yardımcı olmuşdur....
yani kısaca şu arabasek kültüründen kopalım artık doğan şahin devri bitti yukarda dikkat ettiyseniz fordu renault yu pegeotuyu bile arabadan sayıpda örnek şunu alabilirsin diye yazmadım çünkü modelleri yüksek olsada teknolojileri eski parça kaliteleri adi yollarda zibil gibi var..
işde arkadaşım yazımı uzun gelipde okumayan doğancı şahinci arkadaşlar hayla bildiğini okuycakdoğan şahin reno9 tipo concorde falan filan diyicek
![]()
![]()
yok yok 7 milyara biz arkadaşa at arabası alalım burdaki bazı doğan cı şahinci arkadaşlarda bayram etsin
![]()
![]()
bu arada lütfen doğan şahin reno9 a konserverve kutusu deyipde tat gibi dardanel gibi büyük konserve şirketlerine hakaret etme![]()
![]()
![]()