6ileri golf şanzumanında hasar

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tatildeyken aracım şanzuman indirmişti(klasik tsi sorunu senkromenç hatası nedeniyle).3haftalık bekleme sonucunda aracımın tamiri bitmiş sonunda.her ne kadar garanti kapsamında yapılmış olsa da acaba ne kadar tutmuştur aşağı yukarı.senkromeç dişlileri, şanzuman kutusu ve kulaklar değişmiş.bi de kadar işlemden sonra bu arabadan hayır gelir mi:D

hay ben bu vw e tükürüyüm:D

almanların mekaniğine güwenirim dedim.elektronik arızalarını göze almıştım gitti en güvendiğim yerden hasar aldı:)ikinci bi araç gerekio gibi.çok güzel alet ama bu senkromeç sorunu soğutmaya başladı beni.narin kullanmak gerekiyor(muş):D...

olur arkadaşlar. amcam kaç yıldır vw kullanır ama hiç problem yaşamadı. bende eski astra mı yeri geldi çok zorladım hiç problem yaşamadım. ama bazıları çok sıkıntı çekti. ya bu biraz şans, ne bileyim her şey yani. opel küçük bir firma değil. o kdr testten geçiriyor araçları. ki hataları varsa geri çaığırıyorlar ztn. bu vw de de opel de de, bmw dede , mercedes te de olur. illa bir parça bozuldu diye araçları yerden yere vurmayalım. mesela vw sevdalısı amcam, zamanında bir arkadaşının vectra sı elektrik hatasından yandı diye opel e güvenmiyor. ama kesinlikle alakası yok. ki benim gözümde opel ve vw aynı kalitede kesinlikle

Selçuk ciddiye aldın bizi sen ya yok geik yapıyoz güzel araba vw ama ben kılım vw e :D

bu arada Arslan tsi da narin kullanılacak bir araba değil ki yaa:D

ya bu wv hep sorunu sanzıman sorunu oluyor benım polo aynıydı sanzıman degıstım volan dıslısı seyır halındeyken cıktı kronık sanzıman sorunu var :)

Selçuk ciddiye aldın bizi sen ya yok geik yapıyoz güzel araba vw ama ben kılım vw e :D

bu arada Arslan tsi da narin kullanılacak bir araba değil ki yaa:D

la yavrum tsi dedigi 122 hp:D

bu arada antalyaya passatla gidiyoz:D
kızlara caka satacakmışız
ee haklılar napsınlar astrayı:D:D

hayır gelir sorun olmaz en az 1500 ytl tutar yetkılı servıste sanzuman ındırmek ıscılıgı en az 400 ytl cunku

la yavrum tsi dedigi 122 hp:D

bu arada antalyaya passatla gidiyoz:D
kızlara caka satacakmışız
ee haklılar napsınlar astrayı:D:D

hacı turbolu sonuçta :D

Geri