5cm Eibach yaylarımı taktım.işte resimler...

para biriktiriyorum bende alcam 5 lik eibach dediklerini bi kenara yazdm bakalım benimkinde nası durcak :D

Kesinlikle tavsiye ederim...bugun arkadaslarla arabaya toplamda 5kişi bindik banamısın demiyo:)sertlik kalmadı yaylarda azcık yaylanmaya basladı cok kişi binince:)

hayırlı olsun öncelikle,ben de yay düşünüyorum ama 3.5 lik. garanti olayını sormak istedim sana,çıktı mı şimdi yürüyen aksam garantiden,ben garanti yüzünden elleyemiyorum arabaya,bu da canımı sıkıo

hayırlı olsun oldukça güzel düşürmüşki daha oturacak o ama araca çok yük bindirebilir 5cm yaylar dikatli kullanmak gerekiyor...

hayırlı olsun öncelikle,ben de yay düşünüyorum ama 3.5 lik. garanti olayını sormak istedim sana,çıktı mı şimdi yürüyen aksam garantiden,ben garanti yüzünden elleyemiyorum arabaya,bu da canımı sıkıo

aynen garantiden çıktı araba.bıktım bende bu garanti olayını düşünmekten esti kafama bigün tesisatı baglatmakla işe başladım:)hatta dün ferrari kornası taktırdım bide.arabayı zevkine göre yapmak çok güzel..
zaten arabanın yürüyen aksamında falan sorun cıksa bunu garanti kapsamına almazlar ki sizin arabayı kullanmanızla ilgili bir durum deyip garantiden yapamayız derler..

hayırlı olsun oldukça güzel düşürmüşki daha oturacak o ama araca çok yük bindirebilir 5cm yaylar dikatli kullanmak gerekiyor...

teşekkür ederim:) yük bindirebilir derken nedemek istediğini anlayamadım?

Adnan dostum hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş güle güle bin. Pek maliyeti ne oldu toplamda bende düşünüyorum 5cm yaylardan...

güzel olmuş güle güle kullan

hayırlı olsun

Cookk ŞIK Olmus ;) Güle Güle Kullan Kardesım...

Geri