5800 almayı düşünüyorum yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nightboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
5800 EXPRESSmusic i bugün aldım herkese teşekkür ederim bu arada bu telefona oyun nerden indirebilirim bilginiz var mı :D

Son düzenleme:
iphone da mesela direksiyon gibi çevirince araba dönüyor bundada oluyor mu acaba

Açıkçası acele etmeyip,biraz daha para biriktirip resistive ekranlı değil de capacitive ekranlı bir model almanı öneririm.. 5800 kullandım cogu kez,algılama sorunu cok fazla,2 3 kere bastıgın oluyor hatta bazen...Accelerometer da iPhone kadar stabil değil.Yani İphone performansı bekliyorsan hayal kırklıgına ugrarsın,ki hiçbir dokunmatik telefonun iPhone gibi bir performansı yok..Piyasa tek bir cihaz var,iPhone a en yakın olan,o da Samsung Omnia HD.Bir de çok plastik bence,açıkçası dokunmatik bir telefon alacaksam alacağım son telefon olur.

Ayrıca 3 arkadaşımda var,3 ü de bozuluyor sürekli...Ekranı donuyor,sürekli reset atıyor kendine vs. vs..

Son düzenleme:
ben şuanlık memnunum güzel telefon bence o fiyata alınabilcek en iyi telefonlardan birisi (:

Fiyat olarak iyi,ancak üstüne 250 300 TL konduktan sonra çok daha iyisi alınabiliyor.

Fiyat olarak iyi,ancak üstüne 250 300 TL konduktan sonra çok daha iyisi alınabiliyor.
Mesela?

Mesela iPhone 3G , Samung Star , Omnia , HTC P3450 , HTC Touch Dual veya Touch 3G

alma :D 5800 ın ekranı kapasitif ekran değil. 5800 ın kullandığı dokunmatik teknolojiyi çinliler çakma telefonda kullanıyorlar. 5800 ın dokunmatiğinde hiçbir zaman iphone un rahatlığını yaşayamazsın. çünkü iphone kapasitif ekran. yani parmağınızdaki moleküllerle çalışıyor. zaten 5800 ın yanında kalem gelmesi bile nokia nın kendi teknolojisine güvenmediğinin kanıtı.
ha bi de 5800 nokianın ilk dokunmatik telefonu o yüzden problemler olabiliyormuş. bi de kasa ve işçilik olarak kötü.
samsung star s5603 preston düşünülebilir.

iphonelarda 1000 tlden aşağı değil okadar para veremem

Geri