2022 Opel Crossland 1.2 Essential AT sıfır almayı düşünüyorum. yorumlarınız ve tecrubelerinizi merak ediyorum.

fatihYavas

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Katılım
31 Eki 2022
Mesajlar
4
Tepki puanı
1
Puanları
3
Siteyi ziyaret et
Merhabalar

sıfır 2022 Opel Crossland 1.2 Essential AT almayı düşünüyorum.

düşünceleriniz nelerdir? fiyasası fiyatı? 588.000TL fiyat aldım bu arada 1.2 benzin de 130 beygir beni düşündürüyor açıkçası en az 4-6 yıl kullanmayı planlıyorum.
 

Cemil

Yönetici
Başkan
34-İstanbul
Katılım
2 Kas 2017
Mesajlar
4,444
Tepki puanı
1,960
Puanları
113
Siteyi ziyaret et
Şahsen önden güzelde arkadan görünümünü çok beğenmem ama özelliklerine baktım gayet uygun bir araç...Çevremdede çok görüyorum...Piyasaya göre iyide fiyat almışsınız...Bence düşünüyorsanız kaçırmayın...
Bazı yorumlar(Alıntıdır):
-Mayıs 2022 opel crossland 1.2 at essential araç sahibiyim.Güzel, ekonomik, performanslı ve konforlu bir araç. Ama yükte, rampada ve klima açıkken anlık hararet 110 oluyor. Sanırım yazılımsal bir sorun.

-Haziranın 22'sinde sıfır kilometre olarak aldım Daha önce iki kere Astra J kullandım bir tanesi Astra J 1.4 Turbo 2020 modelli crosslan'da geçtim motor performansı astroloji ile kafa kafaya gelir yakıtı daha ekonomik süspansiyon normal hafiften rüyan rüzgarlardan etkileniyor ama şehir içi için çok kompak bir araba pratik bir araç gayet güzel iş görür Ama bundan sonra Muhtemelen grandland x'e geçerim

-4 Temmuz 2022 de aldım. Essential paketi aldım, çok memnunum. Sürüşü çok keyifli, Yol ve rüzgar sesi gelmiyor içeri. Motorun bazen çalışıp çalışmadığını anlamıyorum gayet sessiz.

-Araç dar ve virajlarda savruluyor arka tarafın tasarıma ihtiyacı var. Dizel motorların traktör sesinden kurtulayım derken bu defa benzinli 3 silindirli motorların traktör sesi horultu ve gürültüsüne maruz kalma durumu söz konusu. Benzinli 4sillindirli turbo beslemeli araçların öneririm.

-Geçen ay sıra beklemeden hazırda olan bu aracı aldım. İlk izlenim olarak baya hoşumuza gitti. Opel kalitesi ve konforu yıllardan beri bilinen bir durum zaten. Boş b segment araçlara 550 verene kadar çift bölgeli dijital kliması, 4 cam otomatiği, yağmur, far sensörü, şerit takibi olan bagajı daha büyük şanzımanı sorunsuz tam otomatik crosslandı değerlendirin derim. MTV avantajı ve yakıt tüketimi olarak sizi LPG ye muhtaç etmeyecek bir motoru var. Artık teknoloji 3 silindirli turbo benzinli motorlara evrildi zaten. Atmosferik ve dizel devri kapandı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Hasip

OKANCAANNN

Başkan
34-İstanbul
Katılım
19 Ağu 2020
Mesajlar
888
Tepki puanı
1,398
Puanları
93
Siteyi ziyaret et
Bence araç kullanışlı ve uzun vadede sizi yoracak bir aaraç da değil alınabilir. Ben geçen sene mokka için görüştüğümde 470 bin tl fiyat almıştım. Araç güzel hoşuma gitmişti. Fakat hep dile getirdiğim bir nokta var 2021 model araçta park sensörü yok, önde mutlimedia da eksiklikler vardı. Bakıyorsunuz içi güzel cam tavan yapmış sunroof yok gibi gibi vaz geçiren nedenler olmuştu. Malesef bu tarz şeyleri insan sıfır aracında arıyor aramakta zorunda. Yıl olmuş 2022 alacağınız arabanın teknolojik olarak belirli insayatifleri olması gerekiyor. Bu anlamda sizin isteklerinizi karşılayacağı bir durumdaysa. Hiç düşünmeden alın derim. Uzun vadede de size kazandıracaktır. Misal mokka şuan 800 civarı galiba. O yüzden önenmli olan sizin istekleriniz bence ne doğrultuda karşılıyor ona bakmalısınız. Derseniz ki bana geri görüş kamerası olmasa da olur binerim, o tercih size bağlı. Ama opel araçları genel ön yargılıydım ama güzel bir piyasası ve konforu var. O yüzden hakkınızda hayırlısı olsun.
 
Üst