5000 kmde 1 lt yak1n ya eksiltme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam araç 1.4 16 v 2003 model astra g yaklas1k 5000 kmde 800 ml ya yok oldu kaçak yok acaba egr ve egzozdan disari atti bilmiyorum

Yaginiz ince gelirse eksiltme yapabilir .Babamin aracinda 2003 meriva 135 bin km de , o da GM yagdan dolayi yag eksiltiyormus , yag markasini degistirdik simdi ne duman atiyor ne yag eksiliyor . Yag markasini degistirin veya yaginiz ince ise kitapcik sinirlari dahilinde kalinlastiriniz. Umarim gecer , yoksa malum son...

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla yağ olarak Maxima 10W-40 kullandım kalın yağ dediğiniz 15-40 olabilirmi?

10-40 çok ince yağ değildir bence yağ markasını değiştirin

tavsiyeniz hangi markadır arkadaşlar

Ben elf in 10-40 yağınıda kullandım eksiltmedi memnunum istersen castrol kullan kaliteli olsun

petrol ofisi-GM (TR de GM yagı da petrol ofısı dolduruyor) dışında bır marka olsun , mobil1 10-40 yag malum sitede 47 TL ye inmiş bence denenebilir , kesınlıkle yararını görürsünüz.

Mobil1 castroll shell markalarini kullanin 800 gr aslinda cok da degil devirli kullaniminizi azaltirsaniz bu tuketim yariyariya duser bilginiz olsun opel motorlari 2000 devirde uygun tork uretiyor aslinda vites degisimi icin 3500 devir bandini gerekmedikce gormemeye calisin.hem yakit tuketiminiz hem yag tuketiminiz duser

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sentetik yaglar da zamana bagli eksiltme normal. Yagin icindeki kimyasal buharlasiyor. Yani araba hic yol yapmasa da yag eksilir. 5000 km icin 800 ml eksiltmeden endise etmeyin. Yag miktari, yagcubugundaki alt cizgiye geldiginde dahi motorda 2 litreden fazla yag vardir. Marka olarak Mobil1, 10-40 kullanin. Bence en iyi yag budur. Motordaki rahatlamayi kesin farkedersiniz.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri