Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adRe J link' Alıntı:Hayırlısı ile haftaya bitiyor inşallah millet evleniyor olan bana oluyor şakası bir yanaDüğünden ziyade aslında bu hafta için birşey yoktu erkene alındı 01.06 ve 07.06.2014 tarihleri doluydum bu haftayada bir nışan sığdırmayı başardı tanıdıklar sağolsun
Ama murat kardeşimin bana bir plakalık sözü vardı onu halledelim yüzsüzlük yapayım biraz hemde biraz oturur sohbet ederiz tekrar bir mini buluşma ileSeninde aynalara bir göz atalım
Bu hafta sonunuda atlatayım oh ne ala sora hergün buluşma yapalım
![]()
MuratS link' Alıntı:Plakayı hallederiz o iş kolay önemli olan mücahit e yemek ısmarlatmak Günaydın da biftek yeriz artık 005hihih
Sorma kardeşim bu ay çok fena harcama yaptım sabırsızlıkla banka ayın 15 i maaşımın yatmasını bekliyormucahitduran link' Alıntı:Canınız sağolsun. Ben de Butcha'da ısmarlatacaksınız diye korkmuştum. Günaydın iyiymişakşam yemeğini de madmax (Mustafa)'ya ısmarlattınız mı tamamdır bu iş
ama Orhan buluşmaya gelemediği için bence tüm ekibe o ısmarlamalı. Patır patır altın takıyor düğünlerde. Altına verdiği parayla hem İstanbul ekibini hem Ankara ekibini en kral restaurant'ta doyururdu
![]()
mucahitduran link' Alıntı:Canınız sağolsun. Ben de Butcha'da ısmarlatacaksınız diye korkmuştum. Günaydın iyiymişakşam yemeğini de madmax (Mustafa)'ya ısmarlattınız mı tamamdır bu iş
ama Orhan buluşmaya gelemediği için bence tüm ekibe o ısmarlamalı. Patır patır altın takıyor düğünlerde. Altına verdiği parayla hem İstanbul ekibini hem Ankara ekibini en kral restaurant'ta doyururdu
![]()
madmax50 link' Alıntı:Yahu arkadaş ben senin gibi tek olsam her akşam farklı mekanda sizi ağırlarım ama 2 tane yavru gözüme bakıyor![]()
Allah bağışlasın mustafa abimadmax50 link' Alıntı:Yahu arkadaş ben senin gibi tek olsam her akşam farklı mekanda sizi ağırlarım ama 2 tane yavru gözüme bakıyor![]()
mucahitduran link' Alıntı:Tek olmak daha sıkıntı. Tek maaş, kocaman ev. Ötüsü, çamaşırı, yemeği, faturası... Haa bir de kredi borçlarım var![]()
Biraz daha yazarsam benim kredi borcunu tek seferde kapatırsın gibi bir his var içimde![]()
madmax50 link' Alıntı:Bırak şimdi her gece eğlencedesin![]()