Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yağı kesinlikle mobil1 esp 0-40 kullanın, mazot filtresindede gm‘ yi tercih edin diğerlerini isteğiniz marka kullanabilirsiniz, dışarıda iyi bir ustanız varsa makul bir fiyatla bakımınızı halledebilirsiniz.ylc link' Alıntı:Şimdi yedek parçalara baktımda sadece parçalar 350 TL tutuyor hepsi GM olunca. BOSH olursada 200 civarı tutuyor. Yağ,hava,polen,mazot filtresi ve mobil 1 ESP 0W40 hangisini tercih edeyim bilemedim. Servis de mi yaptırsam karar vermedim bende. Servis yağ olarak GM kullandığını söyledi.
ac@d link' Alıntı:yağı kesinlikle mobil1 esp 0-40 kullanın, mazot filtresindede gm‘ yi tercih edin diğerlerini isteğiniz marka kullanabilirsiniz, dışarıda iyi bir ustanız varsa makul bir fiyatla bakımınızı halledebilirsiniz.
Teşekkür ederim cevap için yağı sizlerin tavsiyesi ile kesinlikle mobil 1 esp 0w40 kullanmak istiyorum. İzmirde iki ve uşakta bir yetkili servis ile görüştüm hiçbirisi mobil 1 kullanmama izin vermedi. Hatta İzmirde bir özel servisi aradım oda GM var onu kullanıyoruz dedi.ac@d link' Alıntı:yağı kesinlikle mobil1 esp 0-40 kullanın, mazot filtresindede gm‘ yi tercih edin diğerlerini isteğiniz marka kullanabilirsiniz, dışarıda iyi bir ustanız varsa makul bir fiyatla bakımınızı halledebilirsiniz.
Sence neden bosch hakan hocam. Eğer GM den daha kaliteli ise hepsini bosch alayım. Zira daha uygular.ozgun88 link' Alıntı:filtre için niçin GM önerdiniz? Bosch iyi bir tercih olmaz mı?
not: 3.bakım için servis düşünmüyorum o sebeple merak ettim.
birde kışın aracıma ısı izolasyonu yaparken filtreyi Bosch takmıştım bir sıkıntı yaşamadım