45 lt benzin yok oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun .üzücü bir olay gerçekten.alınterimizle kazanıp güç bela alıyoruz fahiş fiyattan benzini onu da yar etmiyor ciğeri beş para etmezler.benzin deryasında boğulsunlar ne diyeyim.depo kilidini yaptır da bir daha olmaz inşallah diyorum ama bu yamyamlar depo kilidi milidi dinlemez ki niyeti bozmasin yeter ki.

Son düzenleme:
servise gittim durumu izah ettim onlarda direk çalınma dedilar ama yinede konttrol ettiler kaçak vs yokk .. depo kapağı klit mekanizması bozuuk 150-200 tl arası bi fiyat çıktı... yaptırmadım ama sağolsun kapağı manuel kitlemenin yolunu gösterdiler yaptırana kadr manuel halletcezz..

BİRDE ARABAYA BASTON KİLİT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. BU KİLİDİN CAYDIRICILIĞI OLUR FAKAT HEMEN AÇILIRMI GÜVENİLİRMİ KULLANANIZ VARMI BU KİLİDİ??

servise gittim durumu izah ettim onlarda direk çalınma dedilar ama yinede konttrol ettiler kaçak vs yokk .. depo kapağı klit mekanizması bozuuk 150-200 tl arası bi fiyat çıktı... yaptırmadım ama sağolsun kapağı manuel kitlemenin yolunu gösterdiler yaptırana kadr manuel halletcezz..

BİRDE ARABAYA BASTON KİLİT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. BU KİLİDİN CAYDIRICILIĞI OLUR FAKAT HEMEN AÇILIRMI GÜVENİLİRMİ KULLANANIZ VARMI BU KİLİDİ??

geçmiş olsun,çalanlarada haram olsun..bu arada manuel kilitleme nasıl oluyormuş bizde bilelim ne olur ne olmaz

çalınmanın ötesinde eğer tam kapatmadılarsa kapağı benzin çok çabuk buharlaşabilirde... benzin aldıktan sonra iyice bakmak lazım kapağı tam kapatmışlar mı diye.. çok yakın bir arkadaşımın başına geldi kapağı kapatmadıkları için 1 gün içerisinde yarım depodan fazla benzin buharlaşmıştı...

pompacı kapattıysa kapağı tam kapanamayıp uçmuş olabilir benzin tabi burası Türkiye kansız çok belkide höpürlemişlerdir tekrar geçmiş olsun. baston kilidi koymaya gerek yok o aracı zor çalıştırırlar hatta çalıştıramazlar bilemiyorum ama çok uğraşmaları lazım çalıştırmaları için zaten kafası çalışan bi hırsız gidip vectra çalcak hali yok gider kuş serilerine bakar :)

geçmiş olsun,çalanlarada haram olsun..bu arada manuel kilitleme nasıl oluyormuş bizde bilelim ne olur ne olmaz

bagajı açınca sağ tarafda gizli bölme gibi bişey var orayı açınca zaten kare şeklinde klit motorunu görürsün . kilit motorunun uç kısmına doğru elini sok orada (L) şeklinde bi yuvarlak çubuk var işde onu ileri ve geri çekerek halledersin

pompacı kapattıysa kapağı tam kapanamayıp uçmuş olabilir benzin tabi burası Türkiye kansız çok belkide höpürlemişlerdir tekrar geçmiş olsun. baston kilidi koymaya gerek yok o aracı zor çalıştırırlar hatta çalıştıramazlar bilemiyorum ama çok uğraşmaları lazım çalıştırmaları için zaten kafası çalışan bi hırsız gidip vectra çalcak hali yok gider kuş serilerine bakar :)

valla kafaya koydum baston kilit alıcam hatta teyp kod istemese gizli bi yere şartel bigi bişeyde yaptırıım :D

:) gizli kontak yaptır o zaman ama anlamsız olur aracında immobilezer mevcut ve o şifreyi kırmak kolay değil yani çok uğraşması lazım ki çalıştırsın oda belki uğraşmazlar... örnek vereyim son çıkan araçların anahtarları kopyalanabiliyor diye biliyorum eski araçlardaki immobilezer olan araçlarda kopyalama yapamıyorlar orjinalini fabrikadan getirtmen gerekir en azından Renault ta öyle opelde de öyledir diye düşünüyorum aracı çalıştırmaları oldukça zor... çalan hırsızın master tech cotech formen tarzı bişi olması lazımki tesisatı çok iyi bilmesi gerek :) ama kendinizi tatmin etmek için kilit vb tarzı şeyler alabilirsiniz ama inanın hırsız vectrayı çalabilse zaten boston kilidide fıss gelir ama aracı çalıştıramayacaklarından hiç uğraşmazlar :) siz önce depoyu halledin ya benzin uçup gider yada daha önce gören biri varsa kapağın bozuk olduğunu ne var ne yok depodan çekerler bi hortum bi bidon yetiyor :) çalıştığım zamanlarda çok denemem oldu yanlış yakıt kullanımından dolayı yani yanlış anlaşılmasın :) hadi kolay gelsin.

Geri