gizli kontak yaptır o zaman ama anlamsız olur aracında immobilezer mevcut ve o şifreyi kırmak kolay değil yani çok uğraşması lazım ki çalıştırsın oda belki uğraşmazlar... örnek vereyim son çıkan araçların anahtarları kopyalanabiliyor diye biliyorum eski araçlardaki immobilezer olan araçlarda kopyalama yapamıyorlar orjinalini fabrikadan getirtmen gerekir en azından Renault ta öyle opelde de öyledir diye düşünüyorum aracı çalıştırmaları oldukça zor... çalan hırsızın master tech cotech formen tarzı bişi olması lazımki tesisatı çok iyi bilmesi gerek
ama kendinizi tatmin etmek için kilit vb tarzı şeyler alabilirsiniz ama inanın hırsız vectrayı çalabilse zaten boston kilidide fıss gelir ama aracı çalıştıramayacaklarından hiç uğraşmazlar
siz önce depoyu halledin ya benzin uçup gider yada daha önce gören biri varsa kapağın bozuk olduğunu ne var ne yok depodan çekerler bi hortum bi bidon yetiyor
çalıştığım zamanlarda çok denemem oldu yanlış yakıt kullanımından dolayı yani yanlış anlaşılmasın
hadi kolay gelsin.
imzamdaki konuyu okumamuşmıydın sen, immo falan dinlemiyorlar hepsini yazdım. baston kilit caydırıcı olur birde alarm al ucuzundan toplam işçilik alarm baston 100 e gelir kafan rahat eder