Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 444 SUPER MOTOR YAĞ KATKISIndan kullanan varmı memnun musunuz zararı var mı ? ve bende alıp koymak istiyorum, aracım daha yeni koysam bi zararı olurmu
Kaliteli bir motor yağında aracın için gerekli olan bütün kimyasallar mevcuttur.Sonradan ilave edecegin yağ katkıları kullandığın motor yağının niteliklerini olumsuz etkileyecektir.
İyi bir motor yağı kullanın asla içine yağ katkısı kullanmayın özellikle yeni sayılabilecek otomobillerde.
Mobil1 0W-40 tam sentetik motor yağı tercih edebilirsiniz.
yorum yapan arkadaşlar haklı bende bı sefer double up denedım hıc faydasını gormedım bıde zaten arkadaşların dediği gibi kullandıgın yag kalıteli olursa zaten katkıya gerek kalmıyor.
yag katkısı zararlı ise motorun neresine ne gibi zarar veriyor?Adamlar boşuna mi ugraşıyor masraf ediyor anlamadım bu işi... Ben kullanıyorum 2 arabada birden zararını görmedim...Faydası motor daha rahat ve sessiz çalışıyor...