444 SUPER MOTOR YAĞ KATKISI lütfen bi bakın !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan danger16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

danger16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 444 SUPER MOTOR YAĞ KATKISIndan kullanan varmı memnun musunuz zararı var mı ? ve bende alıp koymak istiyorum, aracım daha yeni koysam bi zararı olurmu :confused:

hiç ugraşma 10.40 yagı koy devam et

koysam zararı olurmu peki 444 dü

arkadaşlar motor yağı katkılarını hiç bir distiribitör firma tavsiye etmiyor.motora faydasından çok zararı var.bence değmez.verdiğiniz paraya yazık.

Ona vereceğin para ile en kalitelisinden mobil 1 veya magnetic koy. Boşuna katkıya para verme riske girme kafan rahat olsun.

Kaliteli bir motor yağında aracın için gerekli olan bütün kimyasallar mevcuttur.Sonradan ilave edecegin yağ katkıları kullandığın motor yağının niteliklerini olumsuz etkileyecektir.
İyi bir motor yağı kullanın asla içine yağ katkısı kullanmayın özellikle yeni sayılabilecek otomobillerde.
Mobil1 0W-40 tam sentetik motor yağı tercih edebilirsiniz.

yorum yapan arkadaşlar haklı bende bı sefer double up denedım hıc faydasını gormedım bıde zaten arkadaşların dediği gibi kullandıgın yag kalıteli olursa zaten katkıya gerek kalmıyor.

depo katkısı kullanmak iyide motor katkısı nasıl olur bilmiyorum

yag katkısı zararlı ise motorun neresine ne gibi zarar veriyor?Adamlar boşuna mi ugraşıyor masraf ediyor anlamadım bu işi... Ben kullanıyorum 2 arabada birden zararını görmedim...Faydası motor daha rahat ve sessiz çalışıyor...

Geri