3M Karbon JANT kaplama :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Guzel durmus ya..

Çok pratik bir metod.

valla ne yaptığını anlamadım ama ilerde bununda moda olucağına eminim.. hemen yayılır..

valla ne yaptığını anlamadım ama ilerde bununda moda olucağına eminim.. hemen yayılır..

Kısaca ucuz modifiye şekli desek :). Hani aracı alçaltmak için helezonlar kesilir ya onun gibi bir uygulama da denebilir :D.

Kısaca ucuz modifiye şekli desek :). Hani aracı alçaltmak için helezonlar kesilir ya onun gibi bir uygulama da denebilir :D.

Aynen abi :D Yaygınlaşsın ilk işim saç jant ve lastık alıp bunu yaptırmak olur :D Birde helezonları kestinmi mis :D:D

ne laaa buuu_? jantı suya soktu salladı oldu... hemen aşağı inip arabanın üzerine hortumla su tutuyorum babamda o arada arabayı sallıyor.sabaha 3m karbon kaplı bir arabam olacak :D:D:D:D:D

ne laaa buuu_? jantı suya soktu salladı oldu... hemen aşağı inip arabanın üzerine hortumla su tutuyorum babamda o arada arabayı sallıyor.sabaha 3m karbon kaplı bir arabam olacak :D:D:D:D:D

bidene bakalım belki olur abi :D:D

Bu videoyu daha önce de izlemiştim ama nasıl yapıldığına dair bir açıklama yok. Acaba yapılan işlem bizim "EBRU" sanatımız gibi bir şey mi?

Geri