34 nse 45 94 gsi bu aracı yenı aldım arac hakkında bılgısı olan arkadaşlar varmı

olabılır ama benım aldıgım kısı topkapıda klıma ış ile ugrasıyordu

arkadaşım avatar resmini merak ettim avcı otonun iç dizaynına çok benziyor orda görmüştüm sanki o da topkapıda heralde

hayırlı olsun kazasız belasız

:D:D:D gule gule bın derım :D

o resimde gördüğün tüm araçlar yalçın abinin yapımı araçlar 10 numara araç almışsın hayırlı olsun

Hayilri olsun

güle güle kullan

araç bizim eski aracımız tcdeki kazasız astralardan biridir sadece 2 parça lokal boya vardır oda taş izinden dolayı keyfe keder boyanmıştır değişen kaza hiç yoktur aracın içi dışı 10 numaradır bu arabayı sen aldığın için sevindim abdullah yabancıya gitmedi geçen günde bakımı ayarları vs köpekleşti gene alet daynodada sanırım 150 verdi diimi hmmm rölanti de 1.1 çalışan nadir astralardan biri nede olsa benim elimde :) haalada bende :) hayırlısı apom

1.1 calisan ne anlamda ??

aslında bu araçlarda kaza boya vs aramamak lazım malum 14yasında araçlar şaselerde sorun olmadıktan sonra her gsi alınır gsi bide kupon arabadır her adam alıp binemez onu kullanan bilir yemin ediyorum 2008 model aynı kasa aynı özellikte yapsın fabrika typer alacağıma yine gsiye binerim

Ben alacaktım bu aracı. Fiyatta anlaşana kadar sen benden önce davranmışsın. Hayırlı olsun güle güle bin.

Geri