34 nse 45 94 gsi bu aracı yenı aldım arac hakkında bılgısı olan arkadaşlar varmı

yesılkoyun aracı cok temız arac bu bende yazılmıstım bu araca ama alamadım hayırlısı olsun sana kısmetmıs :D

valla yanlış hatırlamıyosam Florya'da yada Yeşilköy'de aynı senin araç kadar temiz bir 94 gsı vardı hatta sahibinden.com da ilanı filen mevcuttu ama arkadaşa bir türlü ulaşamadım eğer o araç ise ben almaya çok niyetlenmiştim kısmet olmadı bir türlü ama senin araçta gerçekten çok temiz ve çok diri duruyor bu zamanda böylesini bulmak gerçekten çok zor güle güle kullan

yesılkoyun aracı cok temız arac bu bende yazılmıstım bu araca ama alamadım hayırlısı olsun sana kısmetmıs :D

o zaman doğru hatırlıyorum :) banada kısmet olmadı zaten ama genede bizden birinin sahip olduğuna sevindim

evet
cok dırı bır aractıı
ama alamadım yanı malesef :(

hayırlı olsun güzel araç kaza bela görmez inş....

cok sagolu arkadaşlar keyıflı cok keyıflı bır arac benım bu ıkıncı araya bır kac tane baska markalar gırdı ama gsi sfi cok ama cok özel

Ahmet miydi sahibi yanlış hatırlamıyorsam. Bende stoplarını almıştım bir ara ;) Ama klimacıdan önceki sahibinin çok ilgilendiğini biliyorum.

Ne 500 değil bu Nidacım;)

senin arabanın rengını secemedım ama tahmın ettıgım renkse cok guzel duruyordur

hayırlı olsun çok temiz bir astra almışssın için rahat olsun daha önceden bakmıştım aracına temiz gsi lardan bitanesi güle güle kullan

Geri