34 NRR 77 to ße contuined ..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Egehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Egehan kankam benim senide özledim o deli gibi yürüyen bu makinanıda özledim foto guzel ama arka planda olan yazılara kptm hehe kazasız belasız sürüşler (:
kanka bende özledim seni ya dur kurbana az kaldı :D geliyim senle ortak danaya gircez :D:D bu arada o resimdeki mekan kuşadasında JanJan internet faLan :) bi hafta sonu kaçamağıydı :D

maşallah egehan güzell oldu gsi panjurun yay felan da aldın mı bunnaa bana da corsa panjuruu bulursan haber et he:D:Dsteinmetz inden:D:D

maşallah egehan güzell oldu gsi panjurun yay felan da aldın mı bunnaa bana da corsa panjuruu bulursan haber et he:D:Dsteinmetz inden:D:D
walla kardeşim yay vardı ceylan gibi seke seke gidiyodum :) ama muğlaya gedicem diye çıkarmak zorunda kaldım burda da iyi olmazdı, coilover bulduk bi tane sadece önlere gerenk duymadım ama ist.te olsaydım affetmezdim.:D

kardeşim senmiydin o yaa :) o günden bi gün önce de ordaki kaldırımların önüne koymuştum dersten güvenlik çıkardı dedi orda al arabayı diye o günde gidip çamurlu otoparka koydum baktım silecekler kalkık deli olmuştum daha nereye koycaz arabayı diye demek senmişsin kardeşim :)

evet bendim. Tam yukarı çıkıyordum. Araba gözüme takıldı. Eğitimin önünden geri döndüm emin olmak için:D

Allah kaza bela vermesn guzel arac.panjur da ii olmuş

kardeş araban çok güzel gercekten bu yaşda bu güzellik

maşallah..

SağoLun arkadaşLar muğLada hava bayadır yağmur fırtına falan hava çok bozuk pek foto çekmek nasip olmuyo hava biraz düzeLsin daha iyi fotoLar yapıcam :)

FarkLı1.webp
FarkLı2.webp
FarkLı3.webp
ßunLarda ist'e döndüğüm günün ertesi günü çekilmiş fotoLar bayram muhabbetine bi kaç gün tatile geLdik 1 hafta ist deyim :)

kazasız belasız sürüşler dilerim. Allah nazarlardan saklasın.

Geri