Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ön panjur un ızgara kısımlarını boyatan 1-2 araç gördüm ancak sendeki hoşuma gitti baya sis kapaklarıyla beraber ızgaranın ordaki plastik yerleride boyamayı düşünüyorum bendede logo kısmı kaplı parlak siyah 7 ay sonra ilk defa attı ancak haftada 1 yada 2 kere yıkatmaya veririm iyi bile dayandı bana bence rahat rahat 1 seneden fazla gider düşünen arkadaşlarada burdan bilgi olsun
eğer kabul görürsen 1-2 tavsiyem olucak arka logo nun o kaplamadan kurtul angel farlardan kurtul stoplarda sanırım kaplama var onlardan kurtul ancak çok çok hafif bir siyah film çekersen bence güzel olur 2011 model color versiyonalarda sana dedipğim tarzda bi stop var birde eğer denemek istersen aracını benle seve seve denerim
2007 model 115 bin km 75 lik sadece son susturucu iptal
maşallah kazasız belasız...(çok mu uzun yazdım ne)
Bende de 4 kapılı 2012 corsa var.Bodykit hoş durmuyor genelde ama sen yakıştırmışsın.Fakat arka sinyalleri beyaz yaptır.Sarı olmamış ya da toptan kırmızı çok yakışır.