34 er 2720 gri astra cdti

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
eğer bu plakanın sahibi bu forumdansa ve konuyu okuyorsa bana pm'den geri dön...

arkadaşlar bu plakaya ait 7tepeden gri renkli astra cdti'ın sürücüsünü tanıyan var mı.mutlaka gerekli...

syh40;)

Son düzenleme:
sakin ol sakin!

bu kadar sinirlenmem kolay kolay ama sınırı aştı.iki tane bayan olduğundan arabamda bişi yapmadım ama üniversite yolu küçüktür.dali sergisine gitmişim güzel bir gün geçirmişim sakin sakin dönüyorum.arabanın içinde de gerginlik yarattı.ben de hızlı gidiyorum tamam kabul ama bu kadar terbiyesizini ilk defa gördüm.bir şerilik yolda arkama girip sonra beni kenara sıkıştırıp 10 km'ye düşüyor.sonra arkamdan gelip aynama vuruyor.burnumu karşı şeride çıkarmasam arkadan çarpacaktı.trafik neredeyse durmuş bir haldeydi...

bu arada kusura bakmayın kan beynimde de hala daha ufak bi editleme yapıyorum şimdi...

sakin ol ustad... değmez bu kadar sinirlenmeye

geçmiş olsun diyorum..

trafik bu her türlüsü var... hele ki bizim ülkemizde herkes yolların sahibi, sol şerit de öbür şerit de ne varsa ona ait...

takma kardeşim kendi yaptığı salaklıkla kalsın,elbet karşılşrsın bir gün biyerlerde zaten

Geçmiş olsun. Artık trafikte pekte rahat gezemiyorum. Ankara yine iyi, İstanbul tam bir felaket..Neyseki İstanbul'a gittiğim zaman şirketin arabaları ile gidiyorum. Yoksa orada ondan bundan arabayı sakınacaz diye işimizi yapamayız..

Geri