- Konuyu Başlatan
Terör odaklı bir konu için uygun bir video olmuş ama içerik bakımından Tartışmaya çok açık bir video.Video için insanlarımızın birbirlerine yazdıkları yorumları okuyunca gerçekten utandım.Bu kadarmı birbirimize düştük.Yazıklar olsun...
tabi o videonun altında yazılan küfürler, sataşmalar hoş değil. bu tür konular mantıklı bir şekilde tartışılmalı. çünkü oyun değil şaka değil. aslında yanlış söyledim. birileri oyun oynuyor evet malesef birbirimize düşüyoruz.
yapılacak şey aslında o kadar basit ki. çocukluğunuzu hatırlayın. kardeşiniz var diyelim ve biri ona kötü davrandı veya dövdü. nasıl savunursunuz kardeşinizi? bu kadar basit. bu topraklarda yaşayan insanlar kardeşçe yaşamalı. malesef biz bunu bilmiyoruz ve bu hale getirildik.
çok iyimser baktım mı olaya bilmiyorum ama şunu söylemeden geçemiyorum. askerlik görevini yapan vatandaşlarımız (gençlerimiz) ki bizde yaptık, kısa yaptık ama askerliği biraz da olsun anladık, görevi askerlik olan uzman, astsubay, subaylarımız. işte onlarına canına kastetmek kalleşliktir...