307 mi Astra mı?

bencee astra

dizelse 307 ye girme benzinliyse olabilir astra g yerine çok daha konforlu gösterişi bol bi araç sorun olarakta sensör arızaları hiç dert değil bence sanayide tanıdığın varsa sıkıntın yok :)

xenon yasak deil... film ise sadece arka cama yasak bulgaristanda... yorumlarınız içinde cok saolun...

tabiki astra sakaın yanaşma 307 ye

astra............

bencede :)

Opelim sayfasında Peugeot mu Opel mi diye soru soruyorsun alacağın cevap zaten sitenin başında belli. Fakat cidden kulankatan dolma bilgilerle hareket etme ben bir fiil iki aracıda yıllarca kullandım. Astra G cd ve Pug 307 SW her ikisininde ayrı tatları var. bendeki tecrübeler şu şekilde. Peugeotta kesinlikle aradığınız Alman konforu ve rahatlığını bulamıyorsunuz, işçiliği biraz zayıf kalıyor ve araca oturunca güvensiz hissediyorsunuz. Motor performansı olarak gayet başarılı 307sw 1400Kg 109HP olmasına rağmen bana güç olarak Astradan daha tatminkar geldi. Uzun yolda konfor ve rahatlık bakımından Astra ile kafa kafaya diyebilirim fakat kasisli şehir içi yollarında sizi üzüyor. Yedek parça olarak parçaları Astradan daha pahalı sonuç : Her iki arabadan da memnunum.

Geri