30 Dakika Sonra ölecegini bilsen napardın?

ya hepsinde 4 tane getirseydi. Allahtan garson senin gibi aşık değilmiş. yoksa hesabı zor öderdin :=

walla yaa napcam ben bu özgenin aşkı ile astramı bile unutturdu astramı modifiye ettircektim garajda yatıyoo öleee :o:o:o

Sanki Konu Dagilmiş Gibi
Ben Olsam Yapabildigim Aklima gelen herseyi yapardim

lem ztn 25 dk özgeyle konuşup son 5 dk astrayla gezep nasıl son 1 dk kalıyoda dua ediyon anlamadım ztn toplam 30 dk :D :D senin hesap 31 dk oluyo :kop:

abicim sen gıcıklığına mı yapıyosun?

Otomobil: VeCtrA & e200 K (artık mercedesi kullanmak zorundayım ama hala bi opelciyim :)

kullanmak zorundaymış :D vay bee :kop: keşke beni de zorla bindirseler merso'ya :D

Önce bütün herkesi arar helallik isterdim..SOnra bütün şifrelerimi bi kağıda yazardım..Kapıyı iice kitlerdim belki azrail beni evde bulamazsa vazgeçer :)

Son düzenleme:
beraberimde götüreceğim kişilerin listesini yapardım etrafına zararlı çok insan var çooooookk :(

eski sevgilimi arar onu aldattığım için özür diler ve hakkını helal etmesini isterdim

hiç bekemez...binerdim araca...doğru uçuruma sürerdim aracı...
araçla kaza nedeni ile ölüm tazminatı sanırım 40bin ytl.ayrıca aracın bedeli 30bin ytl ettimi 70bin ytl..
hanım rahat etsin hiç olmazsa...

en yakın terör örgütü yandaşı partisi binasına gider hepsinin kafasına sıkardım....
arıycak bir sevgilimiz yok napalım :) en azından ülkeme bir hizmet yapmıs olurum gider ayak...

cennete nasıp olmak ıcın 30 dak boyunca bır omru sorgular allaha yalvarırdım........

30 dakikamın tamamını oğlumun yanında geçirirdim

Geri