Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel Opel servisi arıyorsanız 3. sanayide kendi bakımlarımı yaptırdığım yeri tavsiye edebilirim. Fiyat konusu değişkenlik gösterir, misal benim balata buji değişimine ihtiyacım vardır sizin aracınızda yoktur v.b Arabayı görmeden fiyat vermezler.
Yetkili servislerde fiyatlar çok yüksek maalesef. Uzatılmış garanti felan yoksa Bosch Car Service de de yaptırabilirsiniz. Ben son 2 bakımı Bosch da yaptırdım gayet uygun fiyata.
Oradan bana ozel kismina bi bakin .Tanimli indirim olmasi lazim."surtas ta kis kampanyasi erken geldi."diye yazyor 299tl sizdede varsa sase numaraniza serviste tanimli cikar
Arkadaşlar astra 1.3 cdti aracımın 45 bin bakımı için 580 tl istedi yetkili servis.sizce makul bir rakam mı? opel e yeni geçiş yaptım.Servis konusunda çok bir bilgim yok.aydınlatırsanız sevinirim.teşekkürler...
benzinlilerde 3.yıl bakımı yağ - yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi değişiyor, faturada yazıyor ama bunlardan hariç hiç bişeye doğru dürüst bakılmıyor. Malzemeleri gm markalı değeri 250 tl, 100 tl de işçilik olsa 350 tl işin hakkıdır bence