27.Nisan.2008 Ürgüp Göreme Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eray-FB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi pansıyon buldum 2 kısılık odaları 15 ytl kısı bası kahvaltı dahıl musterım olur dun dukkandaydı sordum sana böyle bı fıyat yaparım dedi.

""Uzak bir yerde diil ise ve temiz cici klasik Ürgüp pansiyonlarından ise bence çok iyi fiyat vermiş..Kapasitesi -nerde bulunduğu - ve tabiki temiz olup olmadığı(eşi ve çocukları ile gelicek olabilir malum) belirlenirse düşünülmeli derim;)""

balon ısı havaya baglıdır
bınmenızıde tavsıye etmem
25 lık otel ıyı kahvaltı varsa
lıste yapıverın pansıyonda olur her yola uyarız
parası olmayana kredı verılır arabası olmayan araba verılır
ben gormedım gormeden gıdecem dıyene kayserıye ucak bıletı yollanır;)

bakalım kısmet;)

durumuma baglı cuma akşamından kayseriye giderim pazar sabahıda nevşehire gecerim belki.

memleketimi özledim:)

"Ehemm Ankara sanıyorum bir iki fire haricinde gidio..eee ses çıkmayan bi iki üyee nerde bakim??""

bakalım kısmet;)

durumuma baglı cuma akşamından kayseriye giderim pazar sabahıda nevşehire gecerim belki.

memleketimi özledim:)
samet samet samet kesın gel bak. nede olsa ev sahıbıyım ne demişler ev sahibi udlu olur demişler

samet samet samet kesın gel bak. nede olsa ev sahıbıyım ne demişler ev sahibi udlu olur demişler

astramm madem sen bu işe soyundun bak ürgüplü bi arkaşla otel filan ayarlıoruduk sanırım sen benden daha yakın bir yerdesin ürgüp e ben onuda sana yönlendireyim brilikte yapın organizasyonu.. tamam? ismi yiğit50 ben irtibata geçemeden görürsün bahsettiğim arkdaş o.

Musa, ilgilenir ilgilenirde adam işten başını kaşıyamıyorki ilgilensin:(

foruma bile akşamları giriyor

samet dedıgın gıbı işlerim çok yogun. otel işinide musterım dukkana gelınce sordum. problem degıl ayarlarım otelı felan ama önce kesın lıste bı gözumuzun önune gelsın öyle ayarlayım yiğit 50 arkadasımızda yardımcı oluyor onun buldugu otelde olabılır

"Ehemm Ankara sanıyorum bir iki fire haricinde gidio..eee ses çıkmayan bi iki üyee nerde bakim??""
:confused: :pon: :pon: :pon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri