27.Nisan.2008 Ürgüp Göreme Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eray-FB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gezi planınızı önceden yapın bence.

fıyat guzel otel oda kahvaltımı??

evet arkadaşlar gezi ile ilgili proğram ne olacak

program için herkes bir şeyler söylesin bence.. ama en güzeli uzun yoldan geleckler cumartesi gelsinler geceyi otelde geçirirler pzar sabah YİĞİT50 arkadaşımız bize çevreyi gezdirir sonrada piknik yaparız uygunsa herkese...

Mayıs - Nisan karışmış biraz başlık ?

şimdi msj attım başlıkta hata olmuş, TARİH 27 NİSAN..

su asamada bende varım ancak ankaradakı arkadaslarımıza baglı hafta ıcınde ıyıce kesınlesır webbee
abi ben yokum. malum bir hafta önce abant ta olacam sonaki haftada burası hem yorucu hem zaman sıkıntısı olur bende

""26Nisan -27Nisan tarihleri arası
Hotelarkadaş' ta (oda+kahvaltı ;25,00YTL) konaklamalı ertesi gün Nevşehirde ikamet eden Yiğit arkadaşımızın bilgileri dahilinde gezi ..
Program bu değilmi arkadaşlar.Dua edelimmm yağmur yağmasınnn!Bizde gezeliimm görelimm ve tabiki eğlenelimm ;)""

Allah Nasip Kismet Ederse Bende Geliyorum

Arkadaşlar kısmetse bende ordayımİstanbuldan ve Ankarada kimler gelicek ona göre bir program yapalım..Malum benzin fiyatları ucmuş arabalar boş gitmesin...Ekonomi yaparız...Herkes tek mi gelicek yoksa yanında ailesini getirecek olan var mı? (eşi oğlu kızı veya kız arkadaşını...) Birde ordaki programı yapalım orayı bilen arkadaşlarda rica etsek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri