250 km.lik 2012 Astra Sedan 1.3'te sorun...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Filmk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mrb.lar bende 2012 h 1.3 sedan aldım geçenlerde arka sağ kontrol et yazıyodu heralde ampül geçti diye düşündüm inip baktım lambalar sağlam yanıyordu. bunu 2 kez tekrarladı bi anlam veremedim. lamba geçse tamam dicem ama. galiba araç benle dalga geçiyor :) aklıma gelen tek fikir galiba fara giden akım da bi dalgalanma oldu ve az akım gidincede uyarı verdi. bu konuda fikri olan varmı?

mrb.lar bende 2012 h 1.3 sedan aldım geçenlerde arka sağ kontrol et yazıyodu heralde ampül geçti diye düşündüm inip baktım lambalar sağlam yanıyordu. bunu 2 kez tekrarladı bi anlam veremedim. lamba geçse tamam dicem ama. galiba araç benle dalga geçiyor :) aklıma gelen tek fikir galiba fara giden akım da bi dalgalanma oldu ve az akım gidincede uyarı verdi. bu konuda fikri olan varmı?

Söylediğin benim anlattığımla çok benziyor aslında...Bakalım ben kendi arabamı 3 gün sonra alacağım, o ne yapacak...

mrb.lar bende 2012 h 1.3 sedan aldım geçenlerde arka sağ kontrol et yazıyodu heralde ampül geçti diye düşündüm inip baktım lambalar sağlam yanıyordu. bunu 2 kez tekrarladı bi anlam veremedim. lamba geçse tamam dicem ama. gegaliba araç benle dalga geçiyor :) aklıma gelen tek fikir galiba fara giden akım da bi dalgalanma oldu ve az akım gidincede uyarı verdi. bu konuda fikri olan varmı?
:kop::kop::kop:
Çok hoş ya sabah sabah güldürdün
Neyse checkcontrol yazarken hangi farı gösterdi?
belki ampul yuvasının arka yaylı basan kısmında gevşeklik vardır ampulleri elinele oynat bak sallantı varmı yuvalarını temizle sokete bak derim
geçmiş olsun

valla hangi ampüldü hatırlayamıyorum arkalardan biriydi. ampülü kontrol et demişiniz ancak edemem. çünki nasıl sökülür bilmiyorum söküpte biryerlerini kırmak istemem. ayrıca aracım sinirlendiğimi anladı galiba birdaha öyle uyarılar falan vermiyor. eğer yine öyle yaparsa servise gideceğini biliyor. herkese slm lar. bu arada filmk kardeş yazdıklarını takip ediyorum hangi aracı almaya karar verdin merak ettim. yeni honda civic lerede bi bak istersen. mükemmel bi makina.

bu arada filmk kardeş yazdıklarını takip ediyorum hangi aracı almaya karar verdin merak ettim. yeni honda civic lerede bi bak istersen. mükemmel bi makina.

Ben aralıkta Astra Sedan 1.3 aldım, aracı da Aydından aldığımdan gidip teslim almadım, okul tatilini bekliyorum, nasip olursa cumartesi günü gidip aracımı alacağım...(Yeni honda beni çok aşardı, aldığım aracın donanımını da almak mevcut fiyatlarını da baya arttırırdı...) Bacanağa da aynı araçtan aldık ama bu konuyu açmama neden olan olay oldu, gerçi o da bir daha olmadı o günden sonra...

Slm benim 780 km'deki 1.6 astra sedanda da 2 hafta önce ekran sol arka lambaları kontrol et uyarısı verdi. Baktığımda lambanın yanmadığını gördüm, sonra kendiliğinden düzeldi. Dünde bu sefer yine uyarı verdi baktım yanmıyo, kontağı kapatıp açtım, kendiliğinden yandı ama bu seferde lamba yanıp sönmeye başladı sanki flaş patlıyomuş gibi.
Sorunmudur nedir anlamadım servis yolları gözüktü sanırım.

bu sorun için servise giden arkadaş var mı sebebi neymiş merak ettim. gecenlerde sol arka stop lambam pır pır etti. sonra düzeldi. sıfır araç alıyorsun böyle şeyler can sıkıyor. daha km 3000 de. acaba ampül yuvasındanmı oynadı söküp kontrol etmeyi düşündüm sökecek yeri bulamadım.

arkadaşlar yapmayın, basit bir ampul sorunu, sıkın düzelir.

ampül sorunudur opeli bu kadar çok yıpratmayın beyler, her markada böyle sorunlar olabilir

bu sorun 1 kişide değilki olabilir diyelim forma baktığımızda birçok kişinin başnda aynı sorun var. hemde sıfır daha km yapmamış araçlarda. bana montaj hatası gibi geliyor. daha sıfır araç kurcalamakta istemiyorum inş. düzelir.

Geri