22000 TL'ye kadar Araç Önerisi

Kıskandım bak :D 1 aydır ben de içime sinen bir araba arıyorum senin de arayıp bulamadığını görünce "Hıı sadece ben değilmişim en azından" diyordum ki, bulmuşsun sen abi :D Hayırlı uğurlu olur inş. Allah kaza bela vermesin.

Sağolun arkadaşlar daha güzelleri sizin olur inşallah. Metehan umarım sen de bulursun içine sinen bir araba kardeşim.

Avensis düşünüyordum ancak bu paraya ancak 2.0 d4 alırım ona da lpg uyumlu değil. Yapabilen bir usta var o da izmirde ve stabil olduğu konusunda büyük şüpheler var. Tek enjeksiyon sistemi olduğu için eski sistemden dönme bir sistem takıldığı söyleniyor. Yoksa aklımdaki araç ne zamandır o. 1.6 ları hem performans hem de maliyet açısından uymuyor.

Hayırlı olsun Yunus güzel araç almışsın yakışıklı duruyor. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Kullandıkça yorumlarını paylaş bizimle ;)

ben tdci tiptronic mondeo ile takas düşünüyordum ama bakım ve parça maliyetlerini duyunca vazgeçmiştim. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin :)

Opel forumundan kopmuş değilim. buralardayız yine. Yorumları paylaşacağım Halil sağolasın. Daha güzeli sizin olur inşallah.

Yasin Bey TDCİ biraz şans işi. benzinlinin bile temizini bulmak çok zor bu sınıfı araçlarda biliyorsunuz. Gönlünüze göre bir araç bulursunuz umarım.

Geri