21.000 TL Civarı Opel tavsiyeleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan demon35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar

21.000 TL ye kadar Astra tavsiyelerinizi bekliyorum. Corsanın direksiyon kutusu sorunu beni ondan uzak tutuyor. Ayrıca küçük. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yakıt ekonomiside benim için önemlidir. İzmir ve İstanbul' dan alabilirim.

vectra fln alırsan tüp olayına girişmen gerekir, corsaları beğeniyorsan 2006 model bak, direksiyon kutusunda problem yok..

23-24 binlaraya dünya kadar vectra C var aslında daha ucuzada bulabilirsin ama ucuzları kazalı boyalı vesaire oluyo.

2- 3 parçası boyalı yada değişeni olan vectra c bulanabilir...

''masrafsız'' astra g al..sedan olsun gri olsun..lpg si olsun.2003-2004 olsun.sunroof da olsun..güle güle kullan şimdiden;)

ben 2005 1.4 essentia aldım bu pazartesi.gayet güzel. lpg de var. 1.4 motor o kasaya küçük gelir diyenler var ama bence güzel (lpg olmasına rağmen). adamlar (75bg) clio lara lpg takıp biniyo. astra 90bg. yinede zevk meselesi...
hee dersen 'ben bastığımda uzasın gitsin' ozaman 1.6 dan aşağı alma

Hiç 21 mılyara astra felan alma bana kalsa opelde alma , aaraba dediğin sııfır alınır ben buna inandım artık 2.el felan hikaye bu devirde diger arkadaslar kusura bakmasın ama bu opelin ne servisi servis nede yedek parcacısı hicbir işe yaramaz, sırf soygun... onun için 14-15 mılyar a alın eskı kasa vectra c felan 21 mılyar a astra H felan hiç girmeyin derim yalan edersınız paranızı..

21-24 arası astra h, vectra c ikiside harıka.temızlıklerıne ve versınyonlarına gore bı cok secenek bulunur ;) tavsıyem astra h 1.3 cdti ama 21 olmaz bıraz daha katmak gerekır ustune

1.3 cdti uyar güzel araç

Geri